Sayfa 338/686 İlkİlk ... 238288328336337338339340348388438 ... SonSon
Arama sonucu : 5484 madde; 2,697 - 2,704 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1.  Alıntı Originally Posted by ADORABLE Yazıyı Oku
    seans sonu ben öyle bekliyorum zaten
    Aynen 17 lere kadar çekildi.Akşama eksi kapatır bu tuvalet kağıdı.

2. Bizim bilmediğimiz ama birilerinin bildiği birşeyler varki 2 yıldır hiç prim yapmamış bir kağıdın 3-4 günde %30 düştü

3. Yaw bu kağıt artık düşüşünü tamamladı yükseliş başladı diye 22 tl den mal aldık şu hale bak.. Eğer tüm ümitler paynet satışı ise boşuboşuna heveslenmeyelim direk bilançoya odaklanalım..Paynet i halka arz etseler 200-300 milyon dolar toplarlar..Ne akılsız şu ineğe tapanlar..Böyle ahmaklık olmaz..

4.  Alıntı Originally Posted by tim42 Yazıyı Oku
    Bu endekste eksi kapatmazsa bu kağıdın da tahtacısının da a.q
    öyle tek seferlik 17.00 göstermek olmaz!! Önce devre kestir kapanışta da -2/3 kapat
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olmayıp şahsi görüşümdür.

5. Bi 2 yıl daha 22 olması için bekleriz..

Bu enflasyonda varsa tahtacının parası daha cok eridi bilginiz olsun, beklesinler bakalım nekadarla kurtarabilcekler parayı, x3 yapsa kurtarması nerdeyse zor. Azcık finanstan fırsat maliyetinden anlıyorlarsa dikkate alırlar projelerinde. Sıkıntı yok birlikte kazanalım dedikçe saçma işler yaptılar. Kısmet bakalım bizim para nasılsa kredisiz ve batık zararda beklemek kolay bize geldikçe maaş alırız. Satıp ne alacam bu saatten sonra :)

7. Arkadaşlar ben SPK’ya Paynet konusunda yapılan bu suistimal hakkında şikayette bulundum. Sizlerinde aynı şekilde şikayet etmesi belki bu durumu SPK tarafından daha görünür kılar diye düşünüyorum. Üşenmeden şikayette bulunmanızı tavsiye ederim. E-Devlet hesabınıza giriş yaptıktan sonra arama kısmına SPK yazarsanız “ŞİKAYET İHBAR BAŞVURUSU” adlı başlıktan devam ederek yapabilirsiniz.

Bu paynet işinin resmen cılkı çıktı, kabak tadı verdi artık. 1 sene geçti, hiç bir bilgilendirme yok, satış süreci nasıl devam ediyor, hangi değerleme üzerinden görüşmeler yapılıyor, satılmıyor ise neden bir açıklama yapılmıyor bunların hepsi muamma. Önceki mesajımda belirttiğim gibi Paynet haberini açıklamama sebepleri hisse fiyatını baskı altında tutmak. Bu iş belkide çoktan bitti veya ne zaman biteceğini yönetim ve çevreleri gayet iyi biliyor, bir tek biz yatırımcılar bilmiyoruz.

YTD.

8. Yatırım finans ne zaman bu tahtaya bulaşsa hep manipülatif işlemler yapıyor. İnşallah elindeki mal bitmiştir

Sayfa 338/686 İlkİlk ... 238288328336337338339340348388438 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •