Sayfa 338/751 İlkİlk ... 238288328336337338339340348388438 ... SonSon
Arama sonucu : 6006 madde; 2,697 - 2,704 arası.

Konu: TRCAS - Turcas Petrol

1. Dxy yıktı geçti her yeri.. Ons- petrol- borsalar 👎

Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Bugün MAC fonun yılıdız TSKB ve Ditaş
    Tavzih edelim
    DitAşk

3.  Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Bana TSKB demeyin sinirlerim oynuyor 1.5 ayda %170 gitti bu kadarını dede bile yapamaz Aynı dönemde TURSG %40 AKBNK %48 getiri yaptı. Bizim borsa iyiden iyiye oyun yerine döndü. Hangisi ucuz kalmış hangisi geride kalmış bir önemi yok şu anda. Atı alan Üsküdar'ı geçiyor.

4.  Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    MAC son 1 yıl getiri TEFAS'ta %150 görünüyor. Son 2 ayda iyiden iyiye coştu. Benim fona ilk girdiğim 2019 yılında fon fiyatı 0,020 veya 0,025 gibi bir rakamdı. İBB seçimi iptal edildikten sonraki zamanlarda ve Türkiye sınır ötesi operasyon için Suriye'ye girdiği zamanlarda borsanın düştüğü dönemlerde yüklü alımlar yapmıştım. Şimdi fon fiyatı 0,15'e dayanmış. O günden bugüne getiri %600-%750 gibi bir oran. Akıl alır gibi değil. Buffett gibi eski fon yöneticilerinin getirilerinde bilmemkaç yılın kümülatif getirisi %25000 gibi abuk subuk rakamlar oluyor kitaplarda. Bizim fon da oraya doğru gidiyor. Hele enflasyon böyle yüksek devam ederse, bu gidişle %100 getiriye eh işte idare eder demeye başlayacağız. TEFAS'ta Hisse Senedi Şemsiye Fonu ve Hisse Senedi Yoğun Fon seçip 1 yıllık getiriye göre sıralayınca, son 1 yılda %100 üstü getiri sağlayan 48 fon var görünüyor. Maşallah.

5.  Alıntı Originally Posted by €vrén Yazıyı Oku
    Bana TSKB demeyin sinirlerim oynuyor 1.5 ayda %170 gitti bu kadarını dede bile yapamaz Aynı dönemde TURSG %40 AKBNK %48 getiri yaptı. Bizim borsa iyiden iyiye oyun yerine döndü. Hangisi ucuz kalmış hangisi geride kalmış bir önemi yok şu anda. Atı alan Üsküdar'ı geçiyor.
    Spekülatif giden küçük tahtaları bir derece anlarımda, adam banka tavanlıyor sürekli 😂
    Mac fonun Ağustos getirisi %32 olmuş..

Eylül de banka azaltacak mı, özellikle TSKB tarafında bakmak lazım. Operasyon hissesi gibi gitti. Ha 350m dolar piyasa değeri de komikti

6.  Alıntı Originally Posted by €vrén Yazıyı Oku
    MAC son 1 yıl getiri TEFAS'ta %150 görünüyor. Son 2 ayda iyiden iyiye coştu. Benim fona ilk girdiğim 2019 yılında fon fiyatı 0,020 veya 0,025 gibi bir rakamdı. İBB seçimi iptal edildikten sonraki zamanlarda ve Türkiye sınır ötesi operasyon için Suriye'ye girdiği zamanlarda borsanın düştüğü dönemlerde yüklü alımlar yapmıştım. Şimdi fon fiyatı 0,15'e dayanmış. O günden bugüne getiri %600-%750 gibi bir oran. Akıl alır gibi değil. Buffett gibi eski fon yöneticilerinin getirilerinde bilmemkaç yılın kümülatif getirisi %25000 gibi abuk subuk rakamlar oluyor kitaplarda. Bizim fon da oraya doğru gidiyor. Hele enflasyon böyle yüksek devam ederse, bu gidişle %100 getiriye eh işte idare eder demeye başlayacağız. TEFAS'ta Hisse Senedi Şemsiye Fonu ve Hisse Senedi Yoğun Fon seçip 1 yıllık getiriye göre sıralayınca, son 1 yılda %100 üstü getiri sağlayan 48 fon var görünüyor. Maşallah.
    Aynen. Keşke enflasyon %25-30 olsaydı da, bizde %40 için “ reel” getiri diyebilseydik… Demek içerideki enflasyon %100 ün üstünde

Sizi gidi brentcilerrr.
    Sesiniz çıkmıyoo😂😂
    Kapatsammııı
    Kapatmasammmıı

8.  Alıntı Originally Posted by GP Yazıyı Oku
    Sizi gidi brentcilerrr.
    Sesiniz çıkmıyoo😂😂
    Kapatsammııı
    Kapatmasammmıı
    Ağır manipülasyon var

Petrol fiyatları Rusya savaşı öncesine gelmiş. Şöyle 80 dolarlara doğru satsalarda, bizde alsak 😂
    Son düzenleme : wasaban; 01-09-2022 saat: 20:37.

Sayfa 338/751 İlkİlk ... 238288328336337338339340348388438 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •