6 ayda sadece 3.5M dolarcik kar aciklamis ciro ise 50 milyon civarında TL olarak 6 kat karda artış var ama yinede potansiyelin altında.rakiplerinin karı çok daha yüksek...ytd
6 ayda sadece 3.5M dolarcik kar aciklamis ciro ise 50 milyon civarında TL olarak 6 kat karda artış var ama yinede potansiyelin altında.rakiplerinin karı çok daha yüksek...ytd
bu gün çok kötü bir firsat kaçmış 26.84 üzeri güzel..26.28 destek
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
bu gün iç işlerinden gelen 2 görev nedeni ile ekran başında bulunamadık.. lıstede olmasına rağmen 2 barın arkasından beyaz mendil salladık.. gidenin arkasından daha fazla konuşmak olmaz.. elinde olanın kazancı bol de daim olsun..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Tekrar alımlara başladım bugün 4 bn lotcuk aldım....eski göz ağrım.ytd
Enerji kullanımı göreceli olarak düşük olan ihracatı yüksek maliyet artışını fiyatlarına yansıtan sektorler ön plana gececek.Bak up ta bu trendden yararlanacak sektörlerin başındadır diye düşünüyorum.bu yüzden 15 yıl vadeli olarak hisse toplamaya devam...ytd
Yer İmleri