:) Ben eskiden beri tanirim....o hep böyleydi [emoji16] ıyidir hoştur ama genelde uzuncu muhabbeti yapıp kısa vadede değiştirir kararını ☺
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
:) Ben eskiden beri tanirim....o hep böyleydi [emoji16] ıyidir hoştur ama genelde uzuncu muhabbeti yapıp kısa vadede değiştirir kararını ☺
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hisselerde öyle 3-5 yıl durabilen uzuncu arkadaşlara her zaman hayran kalmışımdır...açıkçası benim bu kadar sabrım hiç olmadı...kaliteli hisselerde bende uzun kalmak istiyorum ama açıkçası yapamıyorum...benim bir hissede en çok kaldığım süre belki de 2-3 aydır...yanlış yapıyor muyum bilemiyorum...kaliteli olmayan veya çıkma potansiyeli olmayan hiç bir hisseye yorum yaptığımı hatırlamıyorum...
sabır konusunda eksiklerim var...ne yazık ki böyle kötü bir huyum var...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yine de şunu not düşelim 28.68 gördürüp 217 milyon kar açıklandı 19.90larda taban yaptı anlık 19.30u saymazsak.
25ler görülüp 107 milyon kar açıkladı 17leri taban yaptı.
Olur da 300 milyon kar gelirse kaça çıkar siz düşünün. Tabii belki de herkes ters köşe olacak ve zarar açıklayacak ben ihtimal vermesem de. Ytd
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beyler caninizi sikmayinnn...
Az kaldi..
Küçük yatırımcıdan bu fiyatlardan bile hisse alan tahta yapıcı hisseyi neden yukarı taşısın ki... Borsamıza yatırım(!) yapan küçük yatırımcının büyük çoğunluğu bence bu yüzden kaybediyor. ytd.
Yer İmleri