Sayfa 339/967 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439839 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 2,705 - 2,712 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

1. Şirketin sahibi yada yetkilisi şu kadar kar bekliyorum dememiş, ciro için koskoca 6 ay daha var ve bu aylar bu sektörün en çok iş yaptığı aylardır.Euro borcunu isteseler adamlar anında TL kredi üzerinden kapatır. Ama kapatmaz TL kredi çekmek daha fazla maliyet getirir.Euro bir düşüyor bir çıkıyor.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by MrBandit Yazıyı Oku
    Mesele sadece euro olsaydı euro 4,20 oldugunda hisse gitmezdi
    Bilançolar hesaplanırken 3 aylık dönemlerin son günlerindeki Euro kapanışları önemli. Aralarda Euro 4,20 olmuş 4,50 olmuş onemli degil. Şimdi 30 eylul kapanışı önemli euro nun. 4 in altında kapatması Doğtaş icin olumlu olur

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

memott Guest
    İleriye dair bu kadar büyük hedefleri olan ve de bu bilancoyla hem bunun ayak seslerini ispat eden hemde yanlış gormediysem eğer 2016-2015-2014 senelerinde daha geriye bakmadım zarar eden bir şirket bi kadar uzun süreden sonra kara geçmiş neden eksi açsın ki mantıklı bir sebep bulamıyorum.beklenenden az veya çok kime göre? Gelen rakam da azımsanacak bir rakam değil yarın ola hayır ola

4.  Alıntı Originally Posted by memott Yazıyı Oku
    İleriye dair bu kadar büyük hedefleri olan ve de bu bilancoyla hem bunun ayak seslerini ispat eden hemde yanlış gormediysem eğer 2016-2015-2014 senelerinde daha geriye bakmadım zarar eden bir şirket bi kadar uzun süreden sonra kara geçmiş neden eksi açsın ki mantıklı bir sebep bulamıyorum.beklenenden az veya çok kime göre? Gelen rakam da azımsanacak bir rakam değil yarın ola hayır ola
    Aynen yarin ola hayir ola. Kisa vadede dusup cikar onemli degil, sirketin temeli saglam, su anki fiyat gelen satis ve kara gore pahali degil, uzun vadede (12 aylik donemde) bu buyume ve karlilik artisinin devami ile ben cift haneli fiyatlari (10+) gorecegimizi dusunuyorum.

5. Daha önce analizini defalarca yaptığım, 10 milyon kar yazmasını beklediğim, tek sorunu Euro borcu olan Türkiye'nin güzide şirketi Doğtaş...
    Sonunda kara geçti ve benim en sevdiğim iki bilançodan birini ( 1.misliyle kar eden, 2.zarardan kara geçen) açıkladığın için teşekkürler...
    Hisse için ne söylesek az. Uzun vadede yataş gibi olacağından hiç şüphe duymuyorum..
    Son olarak bilançoya yarın piyasa nasıl tepki verir bilemem ama eğer beğenmeyenler varsa satıp yine doğtaş gibi türkiyemizin güzide firması ve müthiş bir gelecek vadeden ULUSE'ye ortak olmaya davet ediyorum😉 Not: Diğer köyde yazıyorum.

Hissede ikiye bölünmüslük var.
    1. Zarardan kara geciyor uzun zaman sonra bunu kimi begeniyor kimi begenmiyor.
    2. Bu sefer kar az geldi deniyor.
    3. Borcu cok diye söyleniyor.
    4. Kimi artacak, kimi azalacak diyor. Tam bir muamma.
    Bakalım sabah ola hayrola.
    Not.bende de hisse var. Insallah artar.

ziraat yatırım pozitif olarak eklemiş
    siz siz olun sakın beni dinlemeyin. bildiğinizi yapın.

8. HUAWEI CAN-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 339/967 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439839 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •