Sayfa 339/928 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439839 ... SonSon
Arama sonucu : 7420 madde; 2,705 - 2,712 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1. Ortak adamlar bu çeyrek tahminlerin ötesinde kar açıkladı ayrıca temettüsü var önümüz sene için geleceği parlak keşke oradaki yöneticileri gübretaşa alsalar

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku
    Ortak adamlar bu çeyrek tahminlerin ötesinde kar açıkladı ayrıca temettüsü var önümüz sene için geleceği parlak keşke oradaki yöneticileri gübretaşa alsalar

hektaş mükemmel şirket birşey demiyorum ama hızlı performansa ihtiyacımız var ortak zaman kaybımız var onu sert yukarı gidebilecek hisseler ile telafi etmeliyiz....beklersen hektaş iyi...benim beklemeye tahammülüm kalmadı....agresif hareket potansiyeli olan hisselere girip performans yapıp tekrar gubrf ye geleceğim ...şimdilik plan böyle....

cemtas da radarımda bu arada....

3.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    hektaş mükemmel şirket birşey demiyorum ama hızlı performansa ihtiyacımız var ortak zaman kaybımız var onu sert yukarı gidebilecek hisseler ile telafi etmeliyiz....beklersen hektaş iyi...benim beklemeye tahammülüm kalmadı....
    Ewet ortak bu konuda haklısın çok zaman ve para kaybımız var bu lağım hisseyi almak işin thy ereğli ve hektaş satmıştım zamanında şimdi pişmanlığını yaşıyorum kaybım çok oyuzden satmak için risk alamıyorum

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku
    Ewet ortak bu konuda haklısın çok zaman ve para kaybımız var bu lağım hisseyi almak işin thy ereğli ve hektaş satmıştım zamanında şimdi pişmanlığını yaşıyorum kaybım çok oyuzden satmak için risk alamıyorum

şu ortamda gubrf nin kaçmasını gerektirecek bir hikaye yok hep varsayım yaptık...birde somut hikayesi olan şirketler var...ben bir miktar sattım çoğu duruyor ama inan içim rahat yukarı gideceksede gitsin kaçan benim 20 bin lotum olsun....ben aldığım hisselerin gubrf ye fark atacağını düşünüyorum....2018 yılı için bu dediklerim....ilk çeyrek bilanço iyi bekliyorum gubrf de bu arada....tek tabanca hissede olmak rahatsız etti çeşit yaptım...tamamını satamam senin dediğin gibi bekleme zararım var bu fiyatlardan satarsak aptallık etmiş oluruz..kısmi satış bazen iyi olabilir biraz geç kaldık bu konuda...en son thyao alacaktık 5-5,5 tl den bir türlü alamadım...

5.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    şu ortamda gubrf nin kaçmasını gerektirecek bir hikaye yok hep varsayım yaptık...birde somut hikayesi olan şirketler var...ben bir miktar sattım çoğu duruyor ama inan içim rahat yukarı gideceksede gitsin kaçan benim 20 bin lotum olsun....ben aldığım hisselerin gubrf ye fark atacağını düşünüyorum....2018 yılı için bu dediklerim....ilk çeyrek bilanço iyi bekliyorum gubrf de bu arada....tek tabanca hissede olmak rahatsız etti çeşit yaptım...
    Çoğumuzun hatası yatırımımızı çeşitlendirmemek ama ortak seçim var oyuzden karı iç edecekler diye düşünüyorum bu hareketlerin anlamı kasıtlı olarak kağıdı baskılıyorlar yönetim zaten sahip çıkmıyo

6.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku
    Çoğumuzun hatası yatırımımızı çeşitlendirmemek ama ortak seçim var oyuzden karı iç edecekler diye düşünüyorum bu hareketlerin anlamı kasıtlı olarak kağıdı baskılıyorlar yönetim zaten sahip çıkmıyo

ortak sıkıntı iran kaynaklı...yönetim bir yatırım yaptı o zamanlar cazipti amonyak ve üre fiyatları düşünce hammadde sahibi ülkeler ile hammadde sahibi olmayan ülkeler arasında ki caziplik makası kısaldı....fiyatlar artınca razinin önemi ortaya çıkıyor.....şuan razi ile gübretaş arasında pek fark yok...oysa hammadde kaynağında fabrika aldık kur vs. karşı....şuan fiyat heryerde ucuz .....fiyatlar artsın hammadde sahibi ülkelerin gübre şirketleri parlar...razi de hakettiği konuma gelir....petrol fiyatları 2018 yılı içinde 80 dolarları görecek...ister istemez emtiaların fiyatı artacak....

7. Ortak emtiya fiyatlarına oranla kar gelmiyo üre fiyatları 350 400 dolarken şuan 100 dolar aşağısında gel görki elde ediken kar 100 dolar üre fiyatlaması karı olacak iş değil

8.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku
    Ortak emtiya fiyatlarına oranla kar gelmiyo üre fiyatları 350 400 dolarken şuan 100 dolar aşağısında gel görki elde ediken kar 100 dolar üre fiyatlaması karı olacak iş değil

petrol emtialar için öncü gösterge...önce petrol fiyatları artar sonra zamlar gelir...

Sayfa 339/928 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439839 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •