endeks eksiye dönse iyi olur bence biz kumar kağıdı olduğumuz için bir de öyle deneyelim bakalım
endeks eksiye dönse iyi olur bence biz kumar kağıdı olduğumuz için bir de öyle deneyelim bakalım
5 er 10 ar kademe düşüp istikrarlı bir şekilde birer kademe yükseliyor sanarsın bist 30 kağıdı![]()
Zor Allah yardımcın olsun 12 den 60 a gideceğini gördüğüm halde al sat ile hep kâr azalttım 11 gündür aralıksız düşüyor 38.56 var umarım tepki yapar SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'
bugün dahil kımızı noktalı 12 . günümüz olacak gibi
iyi olansa düşüşteki hız ve hacim azaldı bira
Kağıdı 41.500-44.240 arası dansöz gibi oynattılar,42-30-40 arasına demirlediler,yahu ya yukarıya taşıyın yada indirebileceğiniz yere kadar indirin bizde işimize bakalım,zaten işbankasıylan çalışıyorum oradada sorun var,neymiş yeni yapılandırma yapıyoruz diyorlar,yani sistemleri 1 haftadır laçka.
Alnus ve merril sahnede Özellikli Alnus
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'
ya merak ediyorum dün akşam ile bu gün arasında kağıtta neler değişti acaba
gerçi işimize geliyor ama![]()
Yer İmleri