Sayfa 339/1000 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439839 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 2,705 - 2,712 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    1965 yılında 657 sayılı devlet personel yasası'nın kabul edilmesiyle, memur maaşlarında önemli bir iyileşme sağlandığını biliyorum. Bu yılda öğretmenin altın karşılığı maaşının artması bununla ilgili olabilir.
    sn.ekfuture benim de demek istediği o, tek belirleyici paranın değer kaybı değil
    ilgili arkadaş benim teorim 1923-1965 arası geçerli değil ama 1923-2019 arası geçerlidir diyor
    ilk mesajımda da söylediğim gibi olayda parasal değer yanında başka etkenler de vardır.

2.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Hisarcıklıoğlu, "Anadolu'daki oda ve borsa başkanlarından gelen ilk sinyaller gayet olumlu. İstihdamda pozitif ivmeyi başlattık, devamı da gelecek inşallah" dedi.

http://bigpara.hurriyet.com.tr/haber...tik_ID1453572/

Şaka gibi...
    Abi geçici çözümler ile Kamu maliyesine ve İşsizlik fonuna abanmak ile olmaz bu iş. İşkur bir TYP tutturdu gidiyor. Hali hazırda 150 bin civarı herhalde programda olan.

Ocak ayında 690 milyon lira işsizlik maaşı ödenmiş. Şubat raporu 11 Martta gelecekti de gelmemiş henüz.

3. Yine haziran ayı geliyor. 7 milyondan fazla üniversite öğrencisinden mezun olacaklar da işin içerisine girecek. İş isteyecek bu çocuklarda.

Uğur CİVELEK Halkın Ekonomisi'nde döktürmüş.

Yatırım değil, izleme tavsiyesidir. Link aşağıda paylaşılmıştır:

https://youtu.be/YSihapapgTY

5.  Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Uğur CİVELEK Halkın Ekonomisi'nde döktürmüş.

Yatırım değil, izleme tavsiyesidir. Link aşağıda paylaşılmıştır:

https://youtu.be/YSihapapgTY
    vay anasını vay. seçimden sonra tufan var desene. Ülkeyi ne hale düşürmüşler. umudum yok ama inşallah toparlanır. aksi taktirde the end Venezuela

6. fed faiz kararı var. yine pas geçip güvercin bide faiz indirimi coşkusu verdiler mi. gelişmekte olan piyasalar kısa vade halaya durur. geçen faiz kararında borsa 106 bine pik yapmıştı.

böyle bir durumda altın ve değerli metallerde bir ralli bekliyorum.

seçim sonrası ne olur hususunu sahibi bile bilmiyor. ne oy çıkacak belirsiz.

15 gün var

7.  Alıntı Originally Posted by proleter Yazıyı Oku
    fed faiz kararı var. yine pas geçip güvercin bide faiz indirimi coşkusu verdiler mi. gelişmekte olan piyasalar kısa vade halaya durur. geçen faiz kararında borsa 106 bine pik yapmıştı.

böyle bir durumda altın ve değerli metallerde bir ralli bekliyorum.
    altın pist başındaki uçaklar gibi motorlarını çalıştırmış vaziyette 1300'ün başında bekliyor.

fed'in kararına göre freni bırakıp ok gibi fırlayıp havalanacak
    yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    25 lira direncini kırarsa kaça gider acaba ?
    Reyon önüne gelene kadar herhalde %100 olur.

Sayfa 339/1000 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439839 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •