Sayfa 339/402 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389 ... SonSon
Arama sonucu : 3209 madde; 2,705 - 2,712 arası.

Konu: GSRAY - Galatasaray Sportif

1. Akenerji'den kazandığımın bir kısmı bu hissede gitti ama borsada kar ve zarar kardeştir. Yanılırsak sineye çekeriz. Bazı arkadaşlar Sn. Yatırım Uzmanı'na giydiriyor ama son bir aylık dönemde kendisi haklı çıktı. Bunu da kabul etmek lazım...

Ben bir aylık bakmıyorum, grafiğe daha uzun vadeli bakarım. Zaten bu ülkede futbol seyretmeyen ender insanlardan biri olarak kulüp olaylarından da anlamam. Bir iki ay sonra durum belli olur...

Her şeyin hayırlısı...
    Dil aslandır, yatar eşikte...

2. Benimle ilgili tarafsız yorumunuz için teşekkür ederim Sn. Chetuo. Hisse ile ilgili beklentiler dediğiniz gibi transfer dönemi ( haziran da başlıyor ) ile belli olur. yatırım tavsiyesi değildir.

3. Gs ve fb nin fiyatını görünce acaba fb mi şampiyon olsaymış diyesim geliyor. Çok rezilsin spek çok

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,066
     Alıntı Originally Posted by BACONN Yazıyı Oku
    Gs ve fb nin fiyatını görünce acaba fb mi şampiyon olsaymış diyesim geliyor. Çok rezilsin spek çok

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    aynen

5. o spek şuan havai'de tatil yapıyor

6. fener alamayanlara teselli ikramiyesi olarak gs hissesi veriyorlar

7. Rica ederim. Yiğidi öldür ama hakkını ver demiş atalarımız...

Spor hisselerinde anormal bir hareketlilik var. Galatasaray Dolar bazında 2002 yılında borsaya açıldığı değerde. Fener de aynen. Aradan 22 yıl geçmiş. Bu değerlendirmeler hiç mantıklı değil. Burada 12 yıllık bir ayı piyasasının sonlanması ihtimali söz konusu. Gelecek sene bu aylarda geriye bakıp vay be deme ihtimalimiz yüksek diye düşünüyorum...

Benzer bir durum 2021'de bankalarda vardı. YKBNK 2.20 Lira idi. Bu fiyata bir alana iki bedava diye yazdım o zamanlar. Burada da böyle olacak demiyorum ama Fener ve Galatasaray'ı 2002 fiyatından alabiliyorsanız, bence zarar etmeniz imkansız...

Dipnot olarak bende hep tek hisse olur ve 2010 model bir araba parası bile değil. Eğlence, heyecan olsun diye hisse tutuyorum...

Alıntı Originally Posted by YATIRIM_UZMANI Yazıyı Oku
    Benimle ilgili tarafsız yorumunuz için teşekkür ederim Sn. Chetuo. Hisse ile ilgili beklentiler dediğiniz gibi transfer dönemi ( haziran da başlıyor ) ile belli olur. yatırım tavsiyesi değildir.
    Son düzenleme : Chetuo; 30-05-2024 saat: 19:40.

8. Grafiğimizi de ekleyelim...

Grafiğe bakarsak aylıkta 2012'den beri ilk defa kalın çizginin üstüne geçmiş. Kısaca potansiyel olarak 12 yıldır ilk defa Dolar bazında kazandırma ihtimali var...

Sayfa 339/402 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •