Sayfa 339/773 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439 ... SonSon
Arama sonucu : 6270 madde; 2,705 - 2,712 arası.

Konu: SNGYO - Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by bitpire Yazıyı Oku
    içip içip gelme investör
    ben içmeyim de kimler içsin, mrgyo alan adam mı içsin? yeter artık.
    saçma sapan kağıtlara bulaşmayın benim gibi sürünürsünüz sonra

2. bu adamlar oyle karektersızkı hısseyı 73 den toplar..doydugu zaman bırlesme haberı gelır 78 den satar aldıklarını...yeter der cekılır kenara o 5 kademe ıcın bu yapacak karektere sahıp mahlukatlar bunlar...para = hersey ,,itibar falan hak getire... ulan çorumlu Allah var yukarda bırgun ölecen gıdecen hıcbırsey goturemeyeceksın, sevapların ve gunahlarından baska..
    """Kafeslerde doğan kuşlar özgürlüğü günah sanırlar."""
    """Gözleri gökyüzüne dalanların yeryüzünde olmayan hayalleri vardır."""

3. Prestij kaybolduğu için bunlar zaten evleri satmakta zorlanıyor yok peşin paraya %20 indirim yok şu kadar vade, işte yatırımcıdan aldığınız ahlar yakanızı bırakmıyor, insan bir vizyon sahibi olur, bir düşünür, kendini sorgular, diğer gyolar nereye gidiyor diye bakar, şirketinin değerini 2-3 manüpülatör elinde rezil etmez, ama nerdeeeeeeeeeeeeeee.........
    onlara sorsan bu piyasa hareketlerini kimlerin yaptığını bilmiyoruz derler, yersen...........
    Bu şirketin patronu olacaktım, kağıdı 3 liranın altında tutarsam ne olayım...
    Son düzenleme : investor2014; 26-10-2017 saat: 10:17.

4. herkese merhaba
    ölmüş eşşeğimiz ölmüş eşşekliğine devam ediyor..
    hala senedi yerlerse süründürmeye devam ediyor karektersiz adamlar..
    ygyo ile beraber at başı gidiyorduk...birisi yürüyrcek idi ygyo ya bile yol verdiler....
    yukarıda bir arkadaş yazmış....
    bu karaktersizler senedi 0,78 e çekince 0,5 kuruşa da tav olaurlar mı olurlar çunki bunlarda o karaktersizlik mevcut...
    mrgyo uçtu....ygyo uçtu...bunlar piyasanın 1 numarasıyız diyorlar ama fiatı ortada...niye hisse yapıcıları adamlıkla alakası yok....ondan...

5. Taş gibi maaşallahhhhhhh... Avni mahlukatına ödül vermişler......... Tipinde hayır yok cibilliyetsziin... Hisseye hayrı olsun...........

El açıp dilenecek hala gelmesi dileğiyle yedi sülalesine selam... Seviyoruzzzzzzzz bu makatsoylarını

6. Wall Street’in gücü, Dubai’nin bereketi ve Londra’nın ihtişamı İstanbul'da buluşuyor. Fırsatları görenler Sinpaş Finans Şehir’e geliyor.
    43 yıllık tecrübesiyle Sinpaş; Anadolu Yakası’nın kalbinde, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin yanı başında yepyeni bir şehir kuruyor. Metro durağı, az katlı mimarisi, tuğla cepheli geniş balkonlu evleri ve 36.500 m²â€™lik dev Şehir Parkı’yla Finans Şehir; alırken de içinde yaşarken de çok kazanmak isteyenleri bekliyor. Lansmana özel altın fırsatları kaçırmamak için bir an önce gelin, en çok siz kazanın.

7. Katarlılar Başakşehir Spor'u alıyor

Kaynak:*http://www.memursite.com/2017/10/kat...oru-alyor.html

yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by borsacidayi Yazıyı Oku
    Katarlılar Başakşehir Spor'u alıyor

Kaynak:*http://www.memursite.com/2017/10/kat...oru-alyor.html

yatırım tavsiyesi değildir.
    dayı napak başakşehir hissesi mi alak?

Sayfa 339/773 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri