Sayfa 339/1002 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439839 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,705 - 2,712 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by paravarhuzurvar Yazıyı Oku
    Eksi ama ne kadar sayın Dr.
    Çok fena gibi gelecek bence...bir haftada aldığımız bir gecede gidiyor
    Bizdeki devre kesici sayesinde götürü zamana yayılıyor ama yabancı acımıyor

2. Kac yildir piyasadayim böyle sacma kalitesiz bir piyasa gormedim.
    Eib gun sonu degeri kac acaba?
    Saygilar.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku
    Fon sepeti fonları suyunun suyu gibi, yönetim gideri alınan fonları sepete koyuyorlar, üzerine bir yönetim gideri daha alıyorlar.

Yönetim giderlerine iyi bakmak lazım, örneğin dediğiniz yapı kredininkiler %3 , ziraatın Zpc %0.07
    KPC'yi izliyor musun bu arada.. hala fena değil. Çok erken ama, umut veriyor, MPS'ye ciddi alternatif olacak gibi, ne dersin ?

4.  Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku
    Fon sepeti fonları suyunun suyu gibi, yönetim gideri alınan fonları sepete koyuyorlar, üzerine bir yönetim gideri daha alıyorlar.

Yönetim giderlerine iyi bakmak lazım, örneğin dediğiniz yapı kredininkiler %3 , ziraatın Zpc %0.07
    Byf/etf içeren fon sepeti fonları bence mantıklı ama dediğiniz gibi tefas fonlarını toplayıp bir de hisse yoğun fon gibi hatta daha fazla yönetim ücreti alanlar çok saçma.

5. Merhabalar, aft deki düşüşü düzeltme olarak düşünürsek, bu düzeltme fiyatında fona girmek için bugün 13.30 öncesi mi işleme girmeliydik?

6. fonlardan oluşturduğu fon sepetleri birinci ikinci üçüncü fonları da kendi içinde bir sepet daha yapıp %3 yönetim ücretiyle en hakiki inci fon sepeti diye iteleyebilir aslında.
    500 m portföyü de yönetir yine oh mis.
    %33 birinci fon sepeti %33 ikinci %33 üçüncü portföyde durur, arada bazısını 32 bazısını 34 yap. çılgın fonlarımızın tadına bakmaz mıydınız ?

Alıntı Originally Posted by coltrane Yazıyı Oku
    Merhabalar, aft deki düşüşü düzeltme olarak düşünürsek, bu düzeltme fiyatında fona girmek için bugün 13.30 öncesi mi işleme girmeliydik?
    Sorunuzun cevabı evet. Ancak bizi ne kadar daha düzeltecek kim biliyor ki...

8.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    KPC'yi izliyor musun bu arada.. hala fena değil. Çok erken ama, umut veriyor, MPS'ye ciddi alternatif olacak gibi, ne dersin ?
    Evet öyle duruyor. Yeni kurulan fonlara biraz uzağım, 1 yıl geçmeden değerlendirmiyorum. Mps son 1 aydır tatsız ama durum katılım endeksinden kaynaklanıyor.

Bu arada bist 100 tekrar 825 puanlara giderse, katılım endeksi çıkışı daha hızlı olduğu için, daha büyük bir düzeltmeye girebilir, böyle bir durumda katılım hisse fonlarının hepsine büyük bir darbe vurabilir. Fonlarla kısa al sat yapanları uyarmak isterim.

Sayfa 339/1002 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439839 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •