Sayfa 339/1011 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439839 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 2,705 - 2,712 arası.

Konu: ViOP XLIX

1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Lot altı hisseler var, 0,01 kuruş yazılması bence daha doğru gibi, bedelsiz artınca kuruşlu hisseler nominal 1 TL oluyor borsada satılabiliyor. Yoksa 1 TL altındaki hisselerin hakkı yok diyebilirler.

Batı aklında double-check ve no single point of failure prensibi var. Bizde buna dikkat edilmiyor. Ben bile güvenilir yerden gelen şeyi zaman zaman kontrol etmeyebiliyorum.

Çok riskli işler triple check olmalı. 3 bağımsız kişinin aynı anda yanlışta birleşmesi çok zor.
    Bana hala yazım hatası var gibi geliyor

Ama hisseyi zaten daha önce 4- 5 TL civarında iki kez sulandırdılar bu defa en azından 9-10 TL civarından sulandırmış olacaklar, bu şekilde halka açıklık iyice düşmüş olacak sonrasında ne .ok yiyeceklerini artık tahmin edemiyorum, bir an önce seçim olsun artık, bıktık valla...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

2. 2 banka deprem yardımı da deklare etmişti, Mart bilançolarında durumu görürüz henüz muhasebeleştirirlmemiş olabilir.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    2 banka deprem yardımı da deklare etmişti, Mart bilançolarında durumu görürüz henüz muhasebeleştirirlmemiş olabilir.

Gurur tablosu inek gibi sağıyorlar her yeri...
    Son düzenleme : lutfu001; 21-03-2023 saat: 21:21.
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

4. Aklı olanın aklıyla alay edildiği böyle bir dönem olmamıştır.

Ben hayır ve şer Allah'dandır prensibi ile yaşadığım için artık çok etkilemiyor. Bu dönem bir süre daha devam eder ise psikiyatristlerde sıra olur.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Bakan Ersoy deprem gecesini anlattı: Askeri çekmemiz için operasyon yaptılar

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 6 Şubat'ta meydana gelen ve 11 ilde yıkıma neden olan büyük depremin meydana geldiği geceye dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Askerin, kurtarma operasyonlarına geç katıldığı eleştirilerine yanıt veren Ersoy, ilk gece sınır ötesinden roketli saldırı düzenlendiğini belirterek, "Askeri çekmememiz için bunu yaptıklarını düşünüyorum. Zordaysanız her türlü hainlik oluyor. Buna hazırlıklı olmak lazım." ifadelerini kullandı.

6. O zaman savunma bakanına söylesin beş dakika içinde asker sahadaydi falan diye hergun demeç verip durmasın. Aklamaktan vazgeçin tavsiyemdir boşa kürek cekiyorsunuz. Seçim günü gelse de cok rezillerden az rezilleri seçelim .
     Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 6 Şubat'ta meydana gelen ve 11 ilde yıkıma neden olan büyük depremin meydana geldiği geceye dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Askerin, kurtarma operasyonlarına geç katıldığı eleştirilerine yanıt veren Ersoy, ilk gece sınır ötesinden roketli saldırı düzenlendiğini belirterek, "Askeri çekmememiz için bunu yaptıklarını düşünüyorum. Zordaysanız her türlü hainlik oluyor. Buna hazırlıklı olmak lazım." ifadelerini kullandı.
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku

Yeminle aklımızla alay etmekten bıkmadınız, sanki arama kurtma çalışmasına sınır karakollarındaki yada ülke dışındakiler yardım edecekti, diğer illerde hiç polis asker kamu görevlisi yok zaten, her yere ulaştık dediniz hala kaç kişi öldü belli değil kim nerde bunu bile hallemediniz...

Borsa da stratejin varsa sorun olmaz......Yeterki oyunun kurgusunu iyi yap....kontrat sayısını iyi ayarla.....ben terste kaldığımda dakiklar içinde ters hareketle dönüş yaptığım çok oldu....zararı enaza indirip artıya geçerim çoğu zaman....ordından bir süreliğine işlem yapmam sakince işlem hacmi ile nereden nereye geliniyor ona bakar sahaya tekrar al sat yaparım....
    Siz viopta nasıl işlem yapıyorsunuz.....?
    Tecrübelerinizi anlatırsanız buradaki arkadaşlara da yol göstermiş olursunuz......

Sayfa 339/1011 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439839 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •