Sayfa 339/871 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439839 ... SonSon
Arama sonucu : 6961 madde; 2,705 - 2,712 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1.  Alıntı Originally Posted by gercekhisseci Yazıyı Oku
    Üretim yetmiyor satışlar karsilanmiyor
    Yeni kumesler araniyor
    Ihracat sürekli artıyor
    Muhabbete bakın
    bilanço kötü gelebilirmis miş...
    Siz herhalde eski banvitte kaldiniz
    Hadi oradan hadi oradan[emoji16].YTD
    Şimdi ben şöyle düşünüyorum. Fiyat 28 iken 32-33 olacak deyip resmen mal kitlediler.. Şimdi de bilanço kötü gelecek söylentileri var.. Manidar.. [emoji23] Haa bilanço kötü gelir eyvallah.. Ama zaten onu piyasa biliyor. 4. Ve 1. Çeyrek nispi olarak az gelir.. O zaman ağustos ve kasımı beklerim.. Benim vaktim bol..

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. TEKNİKTEN ANLAMAM
    Ancak 3-4 ay önce çizdiğim dolar bazlı logaritmik grafikte bulduğum iki kanal vardı.
    Az önce baktım.
    2 ocak 2017 de 1,81 $ la alttaki kanalın dibi görülmüş.
    11 Nisan 2017 de 2,50 $ da tekrar kanal dibine değmiş.
    11 Ağustos 2017 de 3,50 $ da tekrar dibe dokunmuş.
    Bu gün 5,61 $ da tekrar dibe değmiş.
    Zirvesi ise 28 Ağustos da 8,20 $ ile üst kanalın tavanına değmiş.
    ssss

3.  Alıntı Originally Posted by BodrumX Yazıyı Oku
    Şimdi ben şöyle düşünüyorum. Fiyat 28 iken 32-33 olacak deyip resmen mal kitlediler.. Şimdi de bilanço kötü gelecek söylentileri var.. Manidar.. [emoji23] Haa bilanço kötü gelir eyvallah.. Ama zaten onu piyasa biliyor. 4. Ve 1. Çeyrek nispi olarak az gelir.. O zaman ağustos ve kasımı beklerim.. Benim vaktim bol..

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Aynen katılıyorum dediklerinize, ayrıca şunuda belirtmekte fayda var; aslında fiyat hareketlerine bakarak malum bilançoda yaklaşınca bizler bu forum sayfalarında kendimiz dillendiriyoruz bilanço kötü gelebilir, gelse şu olur falan diye... insan psikolojisi buda gayet normal. Aslında bu konuda tek bir emare bile yok. Sadece biz ister istemez tedirgin olup kendimizce bir algı yaratıyoruz. Tamda istenilen bu galiba. Adamlarda bu algıyı yaratıyor bence. Tersi bir Örnek uygun olurmu bilmem ama; deniz banka bakın ortada ne satış var ne sözleşme var bir haber düştü satılacak Ruslara diye kağıt 2 günde %40 yaptı. Yerli oto, Altay tankı vs.. ortada daha tam olgunlaşmış bir şey yok kağıtlar uçtu gitti.
    Ben şuna inanıyorum bu giden hisselerin hiç birinde “sektörler farklı olabilir, büyüklükleri falan, filan...” BANVİT kadar güvenemiyorum ben. İllaki büyük şirketlerdir ama ters bir açıklamayla tepe taklak olabilir hisseler. Örnek alakasız olabilir ama BANVİT gibi temeli sağlam hisse çok az. Bana öneren bir abimdi, bende ne kadar sağlam olduğunu gördüm zaten. Değerinin bu olduğuna kesinlikle inanmıyorum, YTD

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Bizim yatırımcı hem geç uyanır
    Hemde tahtanın içine eder al-satlarla
    Allah'tan açıklık %8.2 kiprasamiyolar
    1 çeyrekte 106 kar gelmiş tahtada tık yok
    Daldım hisseye bizim uyanik yatirimci
    Hala eski banvit uykusunda uyuyor
    Banvitin allah'a şükür pilicini yedik
    Şimdide 21 maliyetle yine daldik
    Bugünkü hareketler güzel hareketler.YTD

5.  Alıntı Originally Posted by savas3324 Yazıyı Oku
    Aynen katılıyorum dediklerinize, ayrıca şunuda belirtmekte fayda var; aslında fiyat hareketlerine bakarak malum bilançoda yaklaşınca bizler bu forum sayfalarında kendimiz dillendiriyoruz bilanço kötü gelebilir, gelse şu olur falan diye... insan psikolojisi buda gayet normal. Aslında bu konuda tek bir emare bile yok. Sadece biz ister istemez tedirgin olup kendimizce bir algı yaratıyoruz. Tamda istenilen bu galiba. Adamlarda bu algıyı yaratıyor bence. Tersi bir Örnek uygun olurmu bilmem ama; deniz banka bakın ortada ne satış var ne sözleşme var bir haber düştü satılacak Ruslara diye kağıt 2 günde %40 yaptı. Yerli oto, Altay tankı vs.. ortada daha tam olgunlaşmış bir şey yok kağıtlar uçtu gitti.
    Ben şuna inanıyorum bu giden hisselerin hiç birinde “sektörler farklı olabilir, büyüklükleri falan, filan...” BANVİT kadar güvenemiyorum ben. İllaki büyük şirketlerdir ama ters bir açıklamayla tepe taklak olabilir hisseler. Örnek alakasız olabilir ama BANVİT gibi temeli sağlam hisse çok az. Bana öneren bir abimdi, bende ne kadar sağlam olduğunu gördüm zaten. Değerinin bu olduğuna kesinlikle inanmıyorum, YTD

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Banvitte bilançoya ilgili görüşlerin tamamı
    Tahmin duyum yada spekulasyondur
    Bu hissede spek dahil hiçbir yatırımcı
    Haber aciklanmadikca bizden daha fazla
    Bir şey bilemez yatırımcı mağdur olmaz
    Bir yıldır tahtanın görünen durumu budur.YTD

6.  Alıntı Originally Posted by gercekhisseci Yazıyı Oku
    Üretim yetmiyor satışlar karsilanmiyor
    Yeni kumesler araniyor
    Ihracat sürekli artıyor
    Muhabbete bakın
    bilanço kötü gelebilirmis miş...
    Siz herhalde eski banvitte kaldiniz
    Hadi oradan hadi oradan😁.YTD
    Aynen dostum...:ok:
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7. Şirket yetkililerinin işlerin iyi gittiğine dair beyanlarına rağmen bilanço kötü gelecek söylentileri algı operasyonudur. ytd

8. 1 Aralık tarihli Deniz Yatırımın bilgilendirme notu....

O tarihlerde endeks 103-104 lerde idi...
    SPK nın ilgili maddeleri gereğince yazılarım yatırım tavsiyesi niteliği taşıyamaz.
    Hiç kimseye hiçbir şey öğretemem; yalnızca düşünmelerini sağlayabilirim.

Sayfa 339/871 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439839 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •