kısacası dgklb'de hikaye çok.daha bu sene içerisinde yurt içi ve yurt dışında açılacak 70 mağaza var.şirketin genel müdürü özellikle almanya ve ingiltere'de bu yıl büyüyeceğiz açıklaması yapmıştı.çin'de zaten hikaye malum.ancak şirket genel müdürü hindistan'da da çalışmalarımız var diyerek çoğumuzun gözünden kaçabilecek bir detayıda paylaşmıştı.ve en önemliside şirket şeffaf yani yatırımcıdan haber gizlemiyor.ne var ne yoksa kap'ta paylaşıyor.bu yatırımcı güveni açısından çok ama çok önemli.şirket büyüme, şeffaflık, arge politikalarından şimdi olduğu gibi taviz vermeden yoluna devam ettiği sürece son zamanlarda teyitleri pekçok seansta görülmeye başlayan hissede oluşan yatırımcı güveninin yukarı doğru ivmelenmesini beklerim.bana göre en önemlisi zor kazanılıp kolay kaybedilen güven duygusunun yatırımcıda devam etmesine yönelik şirket politikalarının tutarlılıkla devamı olacaktır.yoksa şirkette hikaye çok.yeter ki yatırımcı güveni aynen devam etsin.ben dgklb yönetiminin açıklamalarından da yatırımcı güvenini çok önemsediklerini görebiliyorum.gerisi piyasanın taktiri olacaktır diye düşünüyorum.saygılar selamlar.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR! !!
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer İmleri