Sayfa 34/41 İlkİlk ... 243233343536 ... SonSon
Arama sonucu : 322 madde; 265 - 272 arası.

Konu: The collaps of 2018

1.  Alıntı Originally Posted by doctrine Yazıyı Oku
    2.92
    Şimdilik piyasalar görmezden geliyor
    Ya da uyum sağlandı yani bir sıkıntı olmaz modunda.
    Değil
    Beklenti gerçek oldu
    Satışlar yerini alışlara bıraktı
    Kötüyü satti diyelim

2. Olası bir ekonomik krizde ülkelerin en büyük silahı,faiz indirimleri degilmi, faizleri düşük olursa ne kullanacaklar,bence faizleri içleri kan ağlayarak yükseltiyorlar ama durum sakat bence,bı müddet daha boğa olabilir sonrası belli

G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. sabır sabır

4. Fed sonrası abd 10 y 2.95

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. Yillardir biriktirdigim hekts haricindeki butun hisseleri sattim. Son zamanlarda uyku sorumu cekiyordum, sattim kurtuldum
    Bu seviyelerden sonra hala kar edebilenlere saygilar sunuyorum ve de kenara cekiliyorum.

Doctrine, sizin durum Mike Burry nin o meshur short pozisyonu aldiktan sonraki bekleyisine benziyor biraz. Ya da bana oyle geldi. Hayirlisi artik.

6.  Alıntı Originally Posted by tyson Yazıyı Oku
    Yillardir biriktirdigim hekts haricindeki butun hisseleri sattim. Son zamanlarda uyku sorumu cekiyordum, sattim kurtuldum
    Bu seviyelerden sonra hala kar edebilenlere saygilar sunuyorum ve de kenara cekiliyorum.

Doctrine, sizin durum Mike Burry nin o meshur short pozisyonu aldiktan sonraki bekleyisine benziyor biraz. Ya da bana oyle geldi. Hayirlisi artik.
    Slm
    Hayırlı olsun.
    Çok düşük maliyetli hisse bulundurup temettüsünü alanlar için sıkıntı sınırlı olur.
    Tr de insanların borsadan uzak durup gayrimenkullere saldırmasının bir çok nedeni var. Ülkede uzaylıların istilası dışında yaşanmayan kalmadı.
    Borsamız diğer borsalara göre bir çok kriter dikkate alındığında ucuz kalıyor. Ancak bunun içinde yüksek risk primleri mevcut.

7.  Alıntı Originally Posted by tyson Yazıyı Oku

Bir çicek açmakla bahar gelmeyeceği gibi bir yaprak dökülmekle kış gelmiyor.
    Yani krizin gelişi bir süreç gerektiyor.
    Dowun dengesi balansı bozuldu bir kere....
    Bizde de ne hikmetse 120 k üstünde kalıcılık sağlanmıyor bir türlü.
    Mayıs ayını dikkatli izleyeceğiz.
    Tabi bu süreçte bir kaç hissede fırsatı da kaçırdık.

8.  Alıntı Originally Posted by doctrine Yazıyı Oku
    Slm
    Hayırlı olsun.
    Çok düşük maliyetli hisse bulundurup temettüsünü alanlar için sıkıntı sınırlı olur.
    Tr de insanların borsadan uzak durup gayrimenkullere saldırmasının bir çok nedeni var. Ülkede uzaylıların istilası dışında yaşanmayan kalmadı.
    Borsamız diğer borsalara göre bir çok kriter dikkate alındığında ucuz kalıyor. Ancak bunun içinde yüksek risk primleri mevcut.
    Gayrimenkullere saldıran yok son dönemde. Ön sevişme safhasındayız. Daha çok şöyle oluyor durum:

Sayfa 34/41 İlkİlk ... 243233343536 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •