Sayfa 34/612 İlkİlk ... 2432333435364484134534 ... SonSon
Arama sonucu : 4892 madde; 265 - 272 arası.

Konu: PETUN - Pınar Et ve Un

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,515
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2. Bu gün temettüden yararlanabilmek adına hisse alımı için son gün...

3. Bu nedenle hareket olabilir diye düşünüyorum...

4. Hareket yok! Karşıyaka'daki boykot değil ama şu Mc donalds a tedarik işinde yeni partnerlerin gelmesi satışları önemli ölçüde düşüreceği mi düşünülüyor acaba?Yoksa p.tesi net 85 kuruş temettü verecek,F/k sı 7.77 olan bir senet alınmaz mı? üstelik piyasada F/K sı 10 un altında hisse kalmamışken.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,515
     Alıntı Originally Posted by efe78 Yazıyı Oku
    Hareket yok! Karşıyaka'daki boykot değil ama şu Mc donalds a tedarik işinde yeni partnerlerin gelmesi satışları önemli ölçüde düşüreceği mi düşünülüyor acaba?Yoksa p.tesi net 85 kuruş temettü verecek,F/k sı 7.77 olan bir senet alınmaz mı? üstelik piyasada F/K sı 10 un altında hisse kalmamışken.
    Selam sn efe78,

McDonalds'ın et işinde tek tedarikçisi Pınar iken daha sonra başkalarından da almaya başlaması boykot olayından epeyce önce başlamıştı. Yeni bir durum değil. Zaten Mc şubeleri ve nüfus arttığı için daha fazla tedarikçi alması normal. Ve kim bilir yüzde kaçını hangisinden alıyor ?

Bugün hisse oldukça hacimli, kademeler oldukça dolu, günlük hacim 144k lot

Pazartesi ödenecek 1,0100 brüt 0,8585 net temettüyü almak için son saat bugün 18.10 yani kapanış seansı. 15,15 kuruş vergi vermek istemeyenler pazartesi günü 9,50 liradan almak için sıraya girecekler bence. Daha aşağıyı görmeyecektir diye düşünüyorum.

Herkese hayırlı olsun, syg.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by Börsianer Yazıyı Oku
    Selam sn efe78,

McDonalds'ın et işinde tek tedarikçisi Pınar iken daha sonra başkalarından da almaya başlaması boykot olayından epeyce önce başlamıştı. Yeni bir durum değil. Zaten Mc şubeleri ve nüfus arttığı için daha fazla tedarikçi alması normal. Ve kim bilir yüzde kaçını hangisinden alıyor ?

Pazartesi ödenecek 1,0100 brüt 0,8585 net temettüyü almak için son saat bugün 18.10 yani kapanış seansı. 15,15 kuruş vergi vermek istemeyenler pazartesi günü 9,50 liradan almak için sıraya girecekler bence. Daha aşağıyı görmeyecektir diye düşünüyorum.

sadece bugün değil son bir haftdır ciddi bir hacim yok. neredeyse %10 temettü verimi olan bir hisse gidi hareket etmedi. 10.20 lere düşüşten sonra alan aldı satan sattı mı acaba. ndeni bu mu bilemiyorum. ancak senin dediğin de olabilir elbet. ve eğer sıraya girme durumu olursa kağıdın yükselişi temettüden önce seneti alana yarayacak.

7.  Alıntı Originally Posted by terzico Yazıyı Oku
    Çok dogru ..
    iyi insanlarda degil.
    Dürüs insanlada degil .
    nerde ........... insan varsa onlarda
    noktalari siz doldurun artık ytd

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    :D bunlardan öyle açıklamalar gelmesine şaşmadım :D

8.  Alıntı Originally Posted by Börsianer Yazıyı Oku
    Selam sn efe78,

Öyle ise bile ek tedarikçiler geldiğini Küçük yatırımcı boykot olaylarından sonra öğrendi daha önce archive org'dan mcdonald's web sitesindeki değişimi yazmıştım.

http://www.hisse.net/topluluk/showth...233#post307233

Sayfalara bakınca

28 Mart tarihinde :
    Kırmızı eti Pınar beyaz eti Banvit süt ürünlerimizi ve peynirimizi Danone soslarımızı McCormick Kütaş ketçap ve mayonezi Tat ve ekmeklerimizi East Balt Gıda Milk Shake şuruplarını ve Sundae soslarını Aromsa kızartma yağlarını Marsan sağlıyor.
    22 Nisan :

Kırmızı eti Namet, Hacıince ve Pınar, beyaz eti Banvit, süt ürünlerimizi ve peynirimizi Danone, soslarımızı McCormick Kütaş, ketçap ve mayonezi Tat ve ekmeklerimizi East Balt Gıda, Milk Shake şuruplarını ve Sundae soslarını Aromsa, kızartma yağlarını Marsan sağlıyor.
    Bu küçük yatırımcıyı ürkütür bence ama bu dönem eninde sonunda atlatılacak , bizde boykot kültürü zayıftır , gördüğüm kadarı ile indirimlerle ciro tutturulacak ve acımadı ki denecek , karlılıkta bir süre düşüş olsada 2 çeyrek sonra her şey normale döner.

Sayfa 34/612 İlkİlk ... 2432333435364484134534 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •