Sayfa 34/581 İlkİlk ... 2432333435364484134534 ... SonSon
Arama sonucu : 4645 madde; 265 - 272 arası.

Konu: OSTIM - Ostim Endüstriyal

1.  Alıntı Originally Posted by mmtgbs Yazıyı Oku
    40% yukselse mesela bedelli gunune kadar.. Biz de bedelliye bedavadan katilmis olsak ?
    Bedelli gününe kadar %1000 yükselse daha iyi olmaz mı hem ev hem araba alırız.çok ufkunuz dar.hayalleri sınırlamamak lazım.
    Kurtlar sofrasında pişmiş tavuğu bana verseler gibi bişey bu.kurtlar Alaska kurdu olursa dediğiniz olabilir belki tavuğu size ikram ederler

2. Ostim vakıf hisseleri satınca belliydi bedelli yapacakları, hatta geçen seneki düşük bedelsizde bile anlamıştım, geri alım yapacağız diyip alım yapmadıklarındada belliydi, spk'ya şikayet ediyoruz önceden haber veriyoruz dönen dolapları,hiç oralı olmuyor, Dün iş yatırımdan yüklü mal satmışlar, haberi olan birileri var demekki bunuda araştın kim haber almış desek yine oralı olmayacaklar..adamlar işi kılıfına uydurma gayretine bile girmeden A grubuna geçmek için satıyoruz, üniversiteye para lazım Satıyoruz diyorlar elleri hep yatırımcının cebinde, kime şikayet edeceğiz?

3. Geçmiş olsun elinde mal olanlara.satış fırsatı vermedi.bedelliye katıldıklardan yolalım diye

4. arkadaşlar rüçanları almak zorunda değilsiniz aynı gün rüçanları satabiliyorsunuz.yani spek in elinde kalıyo oda mecburen yukarı taşıyacak.

5. 1.88 e kadar yolu var dikkatli olmalı

6. Ne zamana kadar para yatacak bilen arkadaş var mı

7. kademelerı gorebılen var mı

8. Devre kes 2.24 ye falan girer heralde

Sayfa 34/581 İlkİlk ... 2432333435364484134534 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz