Sayfa 34/673 İlkİlk ... 2432333435364484134534 ... SonSon
Arama sonucu : 5379 madde; 265 - 272 arası.

Konu: SRVGY - Servet GYO A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by Andrei28 Yazıyı Oku
    HAyek bey 3.30 seviyelerine geldik, göremedik sizleri tahta'da da takas'da da.
    [emoji6] yanlış düşünüyorsunuz

kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !!

2.  Alıntı Originally Posted by halefselef Yazıyı Oku
    Üç beş koyalım kenara 200 TL olunca satariz

Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

biraz uçuk hedef olmamışmı üstadım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by Sonhaber Yazıyı Oku
    biraz uçuk hedef olmamışmı üstadım
    Satış haberi gelirse hisse başı 10 TL gayet güzel hedef rakamı !! analizini detayli yapmistim

4. Valla kendi adıma maliyetin üzerine çıkınca biraz satıyorum maliyetin altında azar azar alıyorum sattigim zamanda satış fiyatının altına sattigim kötü yerine koyuyorum Lot artira artira gidiyorum şirketin halka açık oranı düşük vade sıkıntısı olana yaramaz bende sıkıntı yok görünen buz dağının penceresi

Eeee d*****n kuyruğunun kopmasına sayılı günler,hatta saatler kaldı.Yeni bir yamuk yapmazlarsa tabii.Büyük ihtimal bu hafta içinde satış haberi ile ilgili görüşmeler,artık sonuçlanmış olur...

NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    Eeee d*****n kuyruğunun kopmasına sayılı günler,hatta saatler kaldı.Yeni bir yamuk yapmazlarsa tabii.Büyük ihtimal bu hafta içinde satış haberi ile ilgili görüşmeler,artık sonuçlanmış olur...

Sn. Batık, sürece bakıldığında 24.03 tarihli açıklamada mevcut potansiyel alıcı ile bağlayıcı olmayan bir sözleşme imzalandığı ve 2 ay süre verildiği ifadesi var !!

Süre bitiminde, alıcının olumlu tavrı olursa bağlayıcı olan bir anlaşma yapılacağı belirtiliyor. Buradan bir kaç sonuç çıkarılabilir bence !

1- öncelikle alıcı bir ek süre talep edebilir, bu boyutta bir satış için bu gayet normal karşılanmalı.. zaten böyle bir durumda dahi en fazla 1-2 ay daha beklenir

2- burada incelemeden kasıt, benim fikrime göre bir teknik çalısma olmamalı. Çünkü yer belli, kiracılar belli, gelir belli, gelir potansiyeli belli

3- inceleme bence alıcının burada ne yapmayı düşündüğü ve bu düşündüğü şeyin altyapısını araştırması ile alakalı olabilir. Örneğin arsayı konut projesi için düşünüyorsa belediye ve diğer kamu daireleri açısından ne durumda olacağı ve buradan çıkacak sonuçların tatmini ile alakalı bir analiz olur.

4- alıcı açısından olumlu bir tavır oluşsa bile satışın finansmanı da ayrı bir konu ve zaman gerektirebilir.

Tüm bu analiz çerçevesinde, süreye çok takılmamak lazım. Süreç olumlu ise 2-3 ay daha beklemenin bizim için bir problem oluşturmaması lazım.

Şahsi görüşüm servet gyo'nun bu satışı istediği yönünde. Diger birleşme vs gibi konulardan vazgeçmesi, takaslardaki hareketlilik bence bunun bir göstergesi. Bu satış olursa , onlarda önlerine daha rahat bakacak ve yeni projelere odaklanabilecektir.

En iyisini Allah bilir şüphesiz. Ama bu süreçte şirket sahiplerinin art niyetli bir tavır sergilediklerini düşünmüyorum, bundan sonraki gelişmelerde de aynı hassasiyeti göstereceklerine inanıyorum.

İnşallah bu satış yılın fantastik satışı olacak, kiler gyo'nun satışı çok gölgede kalacak diye bir hissiyat içindeyim. Bakalım ???

Eyvallah hayek kardeşim.İlk açıklamaları tez zamanda düşsünde....

24 marttaki açıklamada da bu günden itibaren yazmiyordu zaten..daha önce de yazmıştım o günü başlangıç kabul etsek 24 mayıs yapar...bence o görüşmelere çok önceden başlamışlardır. yanii her an haber düşebilir...

Son düzenleme : batık; 13-05-2017 saat: 23:43.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

8. Trnsk bir suru habere bile tepki vermiyor bu şirketin halka açık oranı %6 yani bir dolap cevirecekse bile yükseltmek zorunda..P dürüst davranirlarsa afyon gibi defter değeri nin 15 katı olur piyasa fiyatı vade sıkıntısı olmayana her halükarda ballı kaymak .Pp ytd değildir sesli saçmaladım

Sayfa 34/673 İlkİlk ... 2432333435364484134534 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •