Originally Posted by ayhan53 şu and amerak ettiğim bankalar ve bborsa İkisi de açık. Net
Originally Posted by EGEDUK İkisi de açık. Net Banka dönüşüme geçer. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
HSBC sms attı 3 haftada bir açık şube Originally Posted by Egeli Banka dönüşüme geçer. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by Pscyokinesis HSBC sms attı 3 haftada bir açık şube 3 haftada 1 açık ne demek
bir halt olacağı yok.
Şube 2 hafta kapalı 1 hafta açık . Online hizmet veriyor 2 hafta yani 1 haftada şubeden Haziran’a kadar böyle dedi Originally Posted by ayhan53 3 haftada 1 açık ne demek
Originally Posted by Sugosu82 durum o kadar vahimki demek bayram da bile oteller kapali. O kadar vahim...
THY :
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk. >>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Originally Posted by ayhan53 bu arada durum gerçekten kötü demekki öncelikle eyyy bbbbbaydın efendi diyen olmadı sonrada 18 gün haşırt kapatma geldi dışarda yemiyor artık hayt huyt lar apalattırıyorlar adamı
Forum Rules
Yer İmleri