Sayfa 34/81 İlkİlk ... 24323334353644 ... SonSon
Arama sonucu : 643 madde; 265 - 272 arası.

Konu: XU030_endeksi

Alıntı Originally Posted by gazeteci Yazıyı Oku
    Takıntı oldu bende zamanla .
    Binanın en üst katı burası diyorum , müteahhit gelip sonradan üste iki kat çıkıyor.
    Binanın zemin katı budur diyorum , adam binanın ters yamacına giriş kapısı açıyor .
    Oldu mu sana bodrum katı giriş.
    Huylu oldum huysuz iken
    eşeğe binen tekmesine katlanır. alışırsın zamanla
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

xu030__ viop taki artı açılışa göre endeksinde artı açabileceğini düşünüyorum ama, bunun tepki alımı olabileceğini düşünüyorum. yukarıda ilk direnç 1531.20 olduğu için, baya bir zaman yeşil gösterebilirler. aradaki bu iki bin puanlık boşluktan dolayı hayli çalkantılı bir gün olacağını düşünüyorum. sonuç olarak: dünkü seanstanda zor bir seans olur diye tahmin ediyorum. bol şanslar

xu030__ 1531.20 direnç bi solukta geçilmiş. artık burasının destek olduğunu düşünüyorum.

bu işin düşünmekle, kaşınmakla, olunmayacağının örneğini bir kez daha gördük. görerek!

xu030__ destek aşağılarda kaldığı için, nasıl olsa üstündeyiz diye dirence kafa vurmayalım diye... direnç 1546.59
    kötü gönül işte.. bu kadar üstad bolluğunun olduğu bir alemde sanki bende anlıyorum der gibi yazıyorum.. idare edin

xu030__ MB karar öncesi hem aşağısı hem yukarısı boş olmasından dolayı, sanıyorum herkes kontrpiye de kaldı.. haksızda değiller. çünkü pala dayı dilediğince top sektirir gibi oynar..

xu030__ hadi 1531.20 direncini geçerken abidik gubidik yaptılar diyelim. ama ikinci direnç 1546.59 da geçildiği halde hala üzümün çekirdeği, armudun sapı, diye karasız kalan olduysa şansına küs diyeceğim ama, şans ilede oynanmıyor. hele böyle bir günde satışa giren olduysa tebrik etmek lazım acınılacak şeye gülüyorum ama ne yapayım böyle bir kafa ile para kazanmak için borsaya girmiş. komedi bence..

xu030__ tüm piyasada yükseliş beklentisi devam ediyor. dereyi görmeden paçayı sıvamak olmaz ama, harp olur darp olur diye şuraya bir destek koyayım istedim. 1549.13.. bin puan aşağıda farkındayım ama, bu kadar yükselişin üstüne o kadarda olsun artık. allah desteği çatırdatmasın. bol şanslar..

Sayfa 34/81 İlkİlk ... 24323334353644 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •