Sayfa 34/1011 İlkİlk ... 2432333435364484134534 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 265 - 272 arası.

Konu: Viop XLVI

Bahçeli'nin 'zincir market' çıkışı gündem olmuştu! Savcı Sayan talimat verdi, 5 market mühürlendi

gıdaya pazartesi satış gelir.....Diğer illerde de benzer kapamalar görebiliriz.....çarşı karışıyor.....Dikkatli olmakta fayda var ......

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Cuma çok fazla düştü...
    ABD verisini kullandı ama nedense abd kendi verisini gün sonu pozitife çevirdi..

Pazartesi vadeli 560 üstüne geçmeli [emoji846]

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    seni çok tedirgin görüyorum son iki haftadır......umarım her şey yolundadır.....tekrar başarılar.....

3.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Bahçeli'nin 'zincir market' çıkışı gündem olmuştu! Savcı Sayan talimat verdi, 5 market mühürlendi

gıdaya pazartesi satış gelir.....Diğer illerde de benzer kapamalar görebiliriz.....çarşı karışıyor.....Dikkatli olmakta fayda var ......
    Bindikleri dalı keserler.

Maşallah göze bak
    Zıplyan çekirge

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Maşallah göze bak
    Zıplyan çekirge

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    aynen abi ya maşallah o ne göz öle sn 0101 ben fotoğrafı çekerken hadi görmedim.çekirge de beni görmemişki kaçmamış
    ama siz fotoğrafdan bile ayırt edebildiniz helal olsun.Allah nazardan saklasın.

Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku

ÇEKİRGE, nam-ı diğer FURLİYAN
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    O abilerle satranç oynarken....

"bakmak gözle olur,görmek ise zihinle olur "
    "Bakıpda görmeyen çok kişi var "derlerdi.
    Çok mütevaziydiler.İstanbul Belediyesinin avukatlarıydılar.Ama çokdan emekli olmuşlardır.Yıllar oldu görüşmeyeli.
    Söyledikleri aslında Kuran da geçer...…
    A’râf Suresi 179. Ayet:
    Andolsun ki, kalpleri olup da gerçeği anlamayan, gözleri olup da gerçeği görmeyen ve kulağı olup da gerçeği duymayan insan ve cinlerden çoğu cehennemi hak etmişlerdir. İşte onlar hayvanlar gibidir, hayır onlardan daha aşağıdırlar, çünkü onlar gerçeklerden habersizdirler. 8/22, 6/110, 7/171, 22/46, 25/44, 32/13, 47/12

7.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    aynen abi ya maşallah o ne göz öle sn 0101 ben fotoğrafı çekerken hadi görmedim.çekirge de beni görmemişki kaçmamış
    ama siz fotoğrafdan bile ayırt edebildiniz helal olsun.Allah nazardan saklasın.
    Ben ağacı göremezken adam çekirgeyi görüyor. Duvar gibi ekran mi var mercek gibi göz mü maşallah.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bindikleri dalı keserler.
    BİM CEO'su Galip Aykaç istifasına kadar gider bu iş......bir kere lafı söyledi......istifası gelir......not al bu yazdığımı.....İs bankası genel müdürünün de istifası gelir yakın zamanda.....

Sayfa 34/1011 İlkİlk ... 2432333435364484134534 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •