Sayfa 34/273 İlkİlk ... 2432333435364484134 ... SonSon
Arama sonucu : 2183 madde; 265 - 272 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    formda, sınıfta tek benmişim ğibi hissettim yaw
    Millet tatilde anlaşılan. Bende ereğli yi kurtarayım dedim.

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    yav ülkede 1 milyondan fazla öğrenci lgs sınavına girmiş ortada bir sürü iddia var çocukların gelicekleri gidiyor kimsenin sesi çıkmıyor banada bu ilginç geliyor
    Ülke Allahlık başka ülkede olsa yer yerinden oynar. Millet dişinden tırnağından, yemesinden içmesinden ayırıyor dershaneye gönderiyor bunlar yandaşlara, tarikat ve cemaatlere soru ve cevapları veriyor. Bu nasıl iş nerde kaldı din iman kul hakkı....

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    formda, sınıfta tek benmişim ğibi hissettim yaw
    Ğ yerine G lütfen göz sağlığımız için

4. laga luga mekanı olmuş..bir iki tanede 22 yılın artığı var onlarla form top çeviriyor yazık..
    o birkaç kişiden kurtulmadıkça form bu artıklarla devam eder..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

5.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Devalüasyon malesef tam gaz devam ediyo , asgari ücret 547 dolar makul seviyelere geldi , Goldman Sachs bile önümüzdeki 1 yıl sonunda 45 lira hedef vermiş ,biz çok hızlı gidiyoruz , devalüasyona bir süre ara verilmesi lazım artık, lütfen sizlerde sosyal medyada yazın, iyice çöp ettiler Liramızı...
    Önümüzdeki yıl sonunda değil bu yıl sonunda 45 olur. Zaten yıllardır baskılanıyor. İhracatçılar bas bas bağırıyor doları serbest bırakın diye..

6. Dün gece bacanak ile görüştüm. 25-30 yıldır çalıştığı fabrikada bayramdan buyana maaş vermiyormuş. Bacanak emekli olduğunda için bir şekilde idare ediyor ama çalışanlardan kredi borcu olanlar varmış kirada oturanlar varmış hepsi perişan olmuş. Doları bırakmaları tek çare değil artık iç piyasa içinde para lazım çiftçisi emeklisi asgari ücretlisi memuru geçim sıkıntısı çekerse bu iş çok büyük parlamaya sebep olur.

7. Eğer marketler gıda temizlik vs de dev indirimli yapıyorsa piyasa da ciddi sorun vardır. Talep olan yerde dev indirimler olmaz.

8. Eğer dolar kontrollü artıyorsa faiz indiriminde sorun olmaz. Ama müdahaleye rağmen artıyorsa faiz indirimini unutalım

Sayfa 34/273 İlkİlk ... 2432333435364484134 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •