Muhsin Bey..
sinemasıyla bize nesli tükenmiş güzel insanların hikayelerini anlatan Yavuz Turgul filmlerinin galiba en sevileni..
adamımız Muhsin Bey farkındadır aslında.. her şey değişmiştir.. şehir, şehrin insanları, insanların müziği.. ama yine de bildiği gibi yaşamaya devam eder.. belki başka türlüsünü bilmediğinden yahut öylesini beceremediğinden.. sonra bir gün Ali Nazik çıkagelir.. tüm saflığıyla, naif hırslarıyla, oyuncak isteyen çocuk şımarıklığıyla.. umut olur Muhsin Bey'e.. dayanamaz, savaşır ve kazanır.. gerçi mahpus damlarına düşmüştür ama.. kazanmıştır işte.. ve fekat çıktığında görür ki masada kaybetmiştir..:P tabii bizim eleman güngörmüş haza beyefendi olduğundan "Allahınız var mı laan sizin" deyu naralanıp ortalığı tarumar etmeyecektir. ama kendi bildiğince hesaplaşmaktan da geri durmayacaktır..
amma uzattım yahu..
aşağıda hapisten çıkan Muhsin Bey meseleye dair kısadan bir özet geçiyor..
izliyoruz efendim.. :P
-Bitiş-
Ester'in söyledikleridir
Yalnızlığına korku vurma
Ester'in söyledikleridir
Ve gelsin ve geçsin bütün sözlerim
Gelsin ve geçsin
Ester'in söyledikleridir
İnsanların içinden
Kendim olup taşayım
Ester'in söyledikleridir
İnsanlara uzaklık vurma
Ama herkes ki kendisi olsun
Sonra herkes kendisi olsun
Bir gün herkes kendisi olsun
Ester'in söyledikleridir
Dünyada bakınıp durma
Bütün ol ve ayrı tut ki kendini
Zaten öyledir
Çünkü öyledir.
(Edip Cansever)
zamane çocukları film gibiler
![]()
Hülya Avşar, kendi hayat hikayesini anlattığı filmi "Selfie"nin çekimlerini tamamladığını, montajıyla'da bizzat ilgilendiğini söyledi.
Haaaydi gözümüz aydınn efenimm
“Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”Aşık Veysel Şatıroğlu
“Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”Aşık Veysel Şatıroğlu
Yer İmleri