Sayfa 34/305 İlkİlk ... 2432333435364484134 ... SonSon
Arama sonucu : 2438 madde; 265 - 272 arası.

Konu: CRDFA - Creditwest Faktoring

1.  Alıntı Originally Posted by ferit Yazıyı Oku
    1000 lota net: 2.368 lira veriyor...temettü tarih 21.11.2017
    236 lira 80 kuruş

LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. KAP *** CREDITWEST FAKTORİNG A.Ş. *** CRDFA *** Pay Dışında Sermaye Piyasası Aracı İşlemlerine İlişkin Bildirim (Faiz İçeren)

TRFTPFC41714 ISIN Kodlu finansman bonosunun itfası tamamlanmıştır.

Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? : Hayır
    Yönetim Kurulu Karar Tarihi : 2016-01-13
    Tutar : 260000000
    Para Birimi : TRY
    İhraç Tavanı Kıymet Türü : Borçlanma Aracı
    Satış Türü : Nitelikli Yatırımcıya Satış
    Yurt İçi / Yurt Dışı : Yurt İçi
    Planlanan Nominal Tutar : 40000000
    Planlanan Maksimum Nominal Tutar : 50000000
    Kira Sertifikası Türü : Bono
    Vadesi : 2017-04-14
    Faiz Oranı Türü : İskontolu
    Faiz Oranı - Dönemsel (%) : -
    Faiz Oranı - Yıllık Basit (%) : 13,00
    Faiz Oranı - Yıllık Bileşik (%) : 13,44
    Satış Şekli : Nitelikli Yatırımcıya Satış
    Aracılık Hizmeti Alınan Yatırım Kuruluşu : İŞ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.
    Tertip İhraç Belgesi Onay Tarihi : 2016-05-02
    Satışa Başlanma Tarihi : 2016-10-17
    Satışın Tamamlanma Tarihi : 2016-10-18
    Vade Başlangıç Tarihi : 2016-10-19
    Vade Gün Sayısı : 177
    ISIN Kodu : TRFTPFC41714
    Satışı Gerçekleştirilen Nominal Tutar : 50000000
    İhraç Fiyatı : 0.9407
    Kupon Sayısı : 0

-KAP-

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,515
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by memix Yazıyı Oku
    236 lira 80 kuruş

1.000 yerine 10.000 lota göre hesap yapmışım...ama inşallah 1000 lota 2368 lira temettü vereceği günde gelir...sabırla beklemeye devam...

5. Insallah

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,515

7. 255 : KAP *** CREDITWEST FAKTORİNG A.Ş. *** CRDFA *** Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

2016 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı Sonuçlanmıştır.

Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim - CREDITWEST FAKTORİNG A.Ş.

Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? : Hayır
    Genel Kurul Tipi : Olağan Genel Kurul
    Hesap Dönemi Başlangıç Tarihi : 2016-01-01
    Hesap Dönemi Bitiş Tarihi : 2016-12-31
    Karar Tarihi : 2017-03-22
    Konunun Gündemde Yer Aldığı Genel Kurul Tarihi : 2017-04-21
    Ülke : Türkiye
    İlçe : ŞİŞLİ

Alınan Kararlar Arasında Şirket Merkezine İlişkin Ana Sözleşme Tadili Hususu Var mı? : Hayır
    Alınan Kararlar Arasında Ticari Ünvana İlişkin Ana Sözleşme Tadili Hususu Var mı? : Hayır
    Alınan Kararlar Arasında Faaliyet Konusuna İlişkin Ana Sözleşme Tadili Hususu Var mı? : Hayır

Türkçe Gündem Maddeleri
    1 - Açılış ve Başkanlık Divanı seçimi,
    2 - Toplantı tutanağının imzalanması hususunda Başkanlık Divanına yetki verilmesi,
    3 - 2016 yılı Bilanço, Kar/Zarar hesaplarının okunması, müzakere edilmesi ve onaylanması,
    4 - 2016 yılı Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun okunması, müzakere edilmesi ve onaylanması,
    5 - 2016 yılı Bağımsız Dış Denetim Raporunun okunması, müzakere edilmesi ve onaylanması,
    6 - Yönetim Kurulu Üyeleri ayrı ayrı ibra edilmeleri,
    7 - Yönetim Kurulu tarafından kabul edilen Kar Dağıtım Politikası’ nın Genel Kurul’un onayına sunulması,
    8 - Yönetim Kurulunun, 2016 mali yılında oluşan kara ilişkin kar dağıtım teklifinin görüşülmesi ve karara bağlanması,
    9 - Yönetim Kurulu üyelerinin adedinin tespiti, Yönetim Kurulu üyelerinin seçimi ve görev sürelerinin tespiti,
    10 - Yönetim Kurulu Üyelerine verilecek ücretlerin tespiti konusunda müzakere edilmesi ve karar verilmesi,
    11 - Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri gereğince Yönetim Kurulu tarafından yapılan Bağımsız Denetleme Kuruluşu seçiminin onaylanması,
    12 - 2016 yılı içerisinde yapılan yardım ve bağışların Genel Kurul’ un bilgisine sunulması,
    13 - 2016 yılı içerisinde ilişkili taraflarla yapılan işlemler hakkında bilgi verilmesi,
    14 - 2016 yılı içerisinde 3.kişiler lehine verilen teminat, rehin, ipotekler ve elde edilmiş olan gelir ve menfaatler hakkında Genel Kurul’a bilgi verilmesi,
    15 - Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri gereğince, Yönetim Kurulu üyeleri ile üst düzey yöneticiler için şirketimizin Ücretlendirme Politikası kapsamında yapılan ödemeler hakkında pay sahiplerine bilgi verilmesi,
    16 - Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddelerinde uyarınca Yönetim Kurulu üyelerine izin verilmesi,
    17 - Sermaye Piyasası Kurulu’ nun II.17.01 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği’ de yer alan Kurumsal Yönetim İlkeleri'nin 1.3.6 maddesinde yazılı muameleler kapsamında 2016 yılı içerisinde gerçekleştirilen işlemler hakkında pay sahiplerine bilgi verilmesi,
    18 - Dilek ve temenniler.

Genel Kurul Yapıldı mı? : Evet

Genel Kurul Sonuçları 1. Divan Başkanlığına Selin DURMAZ ’ın, Oy Toplayıcılığına Mehmet KEKİN’ in ve Katipliğe Özgür
    KESKİN’ın seçilmelerine oybirliği ile karar verildi. 2. Genel Kurul tutanaklarının imzalanması için Divan Heyetine
    yetkiverilmesine oybirliği ile karar verildi. 3. 2016 yılı kar/zarar hesabı ve şirket bilançosunun kabulüne
    oybirliğiile karar verildi. 4. 2016 yılına ilişkin yönetim kurulu faaliyet raporu ve Kurumsal Uyum Raporunun kabul
    edilmesineoybirliği ile karar verildi. 5. 2016 yılına ilişkin Bağımsız Dış Denetim Raporu’ nun kabulüne oy birliği
    ilekarar verildi. 6.Yönetim Kurulu Üyelerinin 2016 yılı faaliyetlerine ilişkin ibraları müzakere edildi ve oylamaya
    sunuldu.Yönetim Kurulu Üyelerinin ayrı ayrı ibra edilmelerine oybirliği ile karar verildi. 7. Şirket Yönetim
    Kurulu’nun15.03.2017-06 tarih ve sayılı toplantısında Sermaye Piyasası Kurulu'nun 23 Ocak 2014 tarih ve II-19.1 sayılı
    KarPayı Tebliği ile uyumlu olarak revize edilen ve ekte yer alan Kar Dağıtım Politikası’ nın onaylanmasına oybirliği
    ilekarar verildi. 8.Yönetim Kurulunun, 2016 mali yılında oluşan kara ilişkin kar dağıtım teklifi görüşüldü. Yönetim
    Kurulu’nun15.03.2017/06 tarih ve sayılı kararları doğrultusunda 2016 yılında oluşan konsolide net kar’ın, ekte
    belirtilenkar dağıtım tablosunda olduğu şekilde, ana sözleşmemizin 20. maddesi uyarınca 21.11.2017 tarihinden itibaren
    nakdendağıtılmasına, 1 TL’lik nominal değerli hisse için brüt 0.2786-TL ( net 0.2368-TL) nakit temettü ödenmesine,
    nakitolarak dağıtılacak toplam brüt temettünün 22.284.787,15-TL olmasına oybirliği ile karar verildi. 9.Yönetim
    Kuruluüye adedinin 7 (yedi), Yönetim Kurulu üyelerinin görev sürelerinin 1 (Bir) yıl olarak tespitine'Bağımsız Yönetim
    Kuruluüyeliklerine Sn.Fatma BALİ ve Sn.Raif BAKOVA’ nın' diğer Yönetim Kurulu üyeliklerine Sn. Nusret ALTINBAŞâ€™ın,
    AltuğALTINBAŞ SÜRER’ in, Sn. Serdar ALTINBAŞâ€™ ın, Sn. Süleyman EROL’ un ve Dilber BIÇAKÇI’ nın seçilmelerine oy
    birliğiile karar verildi. 10. Yönetim Kurulu Üyelerine gelecek Olağan Genel Kurul Toplantısı’na kadar ödenecek
    aylıkücretlere ilişkin müzakereye geçildi. Bağımsız olmayan Yönetim Kurulu Üyelerine ücret ödenmemesine, bağımsız
    YönetimKurulu üyelerine aylık brüt 7.000-TL ücret ödenmesine oybirliği ile karar verildi. 11. Yönetim Kurulunca
    2017yılı faaliyet ve hesaplarını denetlemek üzere seçilen Bağımsız Dış Denetim Kuruluşu HSY DANIŞMANLIK VE BAĞIMSIZ
    DENETİMA.Ş.’nin Yönetim Kurulunun 15.03.2017/06 tarih ve sayılı toplantısında alınan karar doğrultusunda onaylanmasına
    oybirliği ile karar verildi. 12. Şirket yönetimince 2016 yılı içerisinde yapılan 201.550-TL tutarındaki yardım ve
    bağışlarailişkin bilgi sunuldu. 13. 2016 yılı içerisinde ilişkili taraflarla yapılan işlemler hakkında 42 no’lu
    bilançodipnotu doğrultusunda Genel Kurul’a bilgi verilmiştir. 14. 2016 yılı içerisinde şirketin 3.kişiler lehine
    verdiğiteminat, rehin, ipotekler bulunmadığı' bu kapsamda gelir ve menfaat elde edilmediği hususlarında Genel Kurul’a
    bilgiverildi. 15. Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri gereğince ve şirketin Ücretlendirme Politikası kapsamında,
    YönetimKurulu üyeleri ile üst düzey yöneticilere yapılan ödemeler hakkında pay sahiplerine bilgi verildi. 16. Türk
    TicaretKanunu'nun 395. ve 396. maddelerinde yazılı muameleleri yapabilmeleri için ilgili mevzuatta belirtilen kişilere
    izinverilmesine oybirliği ile karar verildi. 17. Sermaye Piyasası Kurulu’ nun II.17.01 sayılı Kurumsal Yönetim
    Tebliği’de yer alan Kurumsal Yönetim İlkeleri'nin 1.3.6 maddesinde yazılı muameleler kapsamında 2016 yılı içerisinde
    gerçekleştirilenişlemler hakkında pay sahiplerine bilgi verildi. 18. Dilek ve temennilere geçildi. Ortaklar,
    yöneticilereteşekkür ettiler ve gelecek dönemin iyi geçmesini temenni ettiler. Gündemde görüşülecek başkaca konu
    bulunmadığındantoplantıya saat: 10:35’de son verildi.

Gündem Maddesi - Kar Payı Ödemesi : Evet

Kay Payı Ödemesi Sonucu : Görüşüldü

Ek Açıklamalar

-KAP-

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Borsa zirvede, burada tık yok...