Sayfa 340/690 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440 ... SonSon
Arama sonucu : 5518 madde; 2,713 - 2,720 arası.

Konu: ESEMS - Esem Spor Giyim Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    Bu şirketin sadece namuslu dürüst olan yöneticilere ihtiyacı var. ESEM faaliyet konusu ile bu ülkede çok rahatlıkla para kazanacak bir noktada. Fakat işleri tamamen ESEM üzerinden alavere dalavere. Yılların markasını heba ediyorlar. Bu kadar oyun çevireceğine enerjisini işine verse zaten para kazanacak. Bu şirkete kara geçirmemek için elinden geleni yapıyor. Yazık...
    Mayasında bozukluk var diyecem ama,rahmetli babası ŞANLI FENERBAHÇE'YE başkanlık etmiş biri..Ama kanında var birşeyler..zamanında burada yazmıştım oğlunun da Fenerbahçe'li olduğunu kastettiğim bir cümle kurmuştum,zamanında tam hatırlayamıyorum cümlemi...ama tam hatırlayamadığım biri de emin misin Fenerbahçeli olduğundan demiştiii.Demekki arkadaşımış,bildiğine göre..Demekki babasının başkanlık yaptığı kulubü tutmayacak kadar ilginç bir karekter....
    Ha içinizden bazıları şimdi demesin,doğru yolu bulmuş.. Fenerbahçeli olmak her babayiğidin harcı değildir..Onca kahırı çekmek...Ne de olsa KAHIRBAHÇELİYİZ...Borsadan kahır,Fenerden kahır..Ne olacak benim bu halim yaaa...
    YA bak şimdi konuyu nerden nereye getirdiniz,çocuklar.Hababam sınıfına çevirdiniz...Öğrencilerimi özlemişim demek ki...
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

2. Umutlar yarına...

Marbaş bak hazır 447 bin satıcı seni bekliyor... Hadi kaldır,... Kaldıramazsan kaldırırlar 🌹 ümm..

Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. 447 bin lot'u kaldıracak babayiğit aranıyor.. Alooo nerdesin....

447 bin lot'u kaldıracak babayiğit aranıyor.. Alooo nerdesin....
    Uzaklarda arama,,legenda,sen ve ben...ben dünden beri destek atıyorum zaten....

6. Bu gidişle yönetime girecek gibiyiz. Hayırlı olsun bakalım..

Bu gidişle yönetime girecek gibiyiz. Hayırlı olsun bakalım..
    Yönetime girdim diyelim..benim onayım olmadan hiç bir şey yapamaycak lar mı?Sanmam,çoğunluk kimdeyse onun sözü mü geçer...nasıl oluyor...kaç adet hiisse lazım..halka açık kısmın%10 u mu? 2 milyon TL yeter mi Cenki çaycı yapmaya..teşekkürler dostum...

8.  Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    Yönetime girdim diyelim..benim onayım olmadan hiç bir şey yapamaycak lar mı?Sanmam,çoğunluk kimdeyse onun sözü mü geçer...nasıl oluyor...kaç adet hiisse lazım..halka açık kısmın%10 u mu? 2 milyon TL yeter mi Cenki çaycı yapmaya..teşekkürler dostum...

Ortağın Adı-Soyadı/Ticaret Unvanı

Sermayedeki Payı(TL)

Sermayedeki Payı(%)

Oy Hakkı Oranı(%)

CANKURTARAN HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ

1.823.119,1

13,69

13,69

ESEM SPOR GİYİM SAN VE TİC A Ş

1.331.550

10

10