tabiki gördüğü bölgedeki fiyat
tabiki gördüğü bölgedeki fiyat
Spot ve vadeli piyasalar için TUPRS’ın 1 dk.lık ve 5 dk.lık geçmiş datasına ihtiyacım bulunmaktadır. Elinde olan paylaşabilirse sevinirim. Şimdiden Tşk.ler...
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Periyodu tam göremedim ama bence periyodu değiştir.
Daha kısa olsun.
Veya başka gösterge seç.
Arkadaşlar sistemcilere öncelikle başarılar dilerim. Sistemlerinizde en azından 1 aylığına yeni yüksek yapmakta zorlanabilir. Bir olasılık hesabına göre sistemlerin bir süreliğine zorlanmasını bekliyorum.
Bu ipucundan sonra daha yeni farkettim 2018 ocak ayında (02.01.2018) piyasa saat 11:00 da mı acıldı. 5 lıkler dede 1 lıkler de de viop verileri saat 11 de başlıyor ya bendeki veriler o gün eksik yada o günlerde tatil falandı herhalde ? hiçte hatırlamıyorum ne olduğunu bilen var mı?
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Bear_Bull
@BearBull26
Veri kesintisi olmustu saat 11 gibi seans basindan beri olan islemler hizlica tekrar gecmisti zannedersem o gun...SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri