Sayfa 340/1006 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440840 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 2,713 - 2,720 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Sportivo Yazıyı Oku
    Dolar 4.37'ye dayandığı anlarda Cb ekonomi zirvesi toplantıya çağırdı açıklaması sonrası 4.2 lere gevşemişti ama faiz atışı gelmez ise dolar soluğu 4.40 da alır demiştim, faiz artışı gelmedi tabii sonra 4.40ı da geçti 4.50 ye dayayınca yine aynı hikaye ; bu sefer Merkez açıklama yaptı 4.40a gevşedi. Ama yine faiz artışı gelmezse bu sefer 4.60-4.70 e falan dayayacaklar anlaşılan.

Piyasa ve ekonomi yönetimi birbirlerine sürekli mesaj veriyor . Piyasa faiz artımı istiyor doları yukarı çekiyor , bizimkiler gördük arttıracağız gibi gösterip suni gevşetiyor. Piyasa ben senin faiz artış ihtimalini sevdim diyor . Artarsa dolar 4 lere geri basar. Artmazsa ilk durak 4.60-4.70. Bu böyle nere kadar gider ; makro bazda ülke için ne kadar iyi orası da ayrı bir tartışma konusu .

Ama şimdiye kadar yapısal reform yapmayıp hep -cek -cak ile iş yaparsan , piyasa enstrümanlarını dayadığında seve seve tavizi verdiriyorlar. Bu devran dönmeyecek gibi.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Piyasaya bi haber düşmez ise böyle devam edecek görünüyor .

2. Mevduat Topiği'nde bile dakika başı doların ateşi tartışılıyorsa.
    Ateş bacayı sardı demektir....
    Bu yangını kim söndürecek..!!!

3. Dereyi geçerken at değiştirilmezmiş demişler ama su yükseliyor boğulucaz Bahri kardeş

4.  Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Dereyi geçerken at değiştirilmezmiş demişler ama su yükseliyor boğulucaz Bahri kardeş
    allah tl de kalanlara yardım etsin bu kadarını gerçekten beklemiyordum

5.  Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Teori;
    -Çok doları olan adam der ki;
    sizin tl varlıklara yatırım yaparız ama mal alıştan kazanılır, kuru zıplatın gelelim. yüksekten dolarımızı bozup tl ye geçelim, zaten o vakit kur düşer siz de birilerinin gazını almış olursunuz. Siz de ehonomi çok Eyi programına devam edersiniz. Nasıl olur mu?
    -çok dolar lazım olan adam: olma mı hiç ? Şimdiye kadar hep böyle yaptık, aynen devam
    Seçime giderken TL bin hergun değer kaybetmesi ilginç degilmi bende de 3 teori var ...1. kendi yükseltiliyor hani dış mihrak demek için 2. Kendi yükseltiyor tamda sizin yazdıklarınızı katıldığım için önce yabancıya yüksek kuru Sun sonra faizi ver 3. MB ve hazine borç edemeleri için piyasadan dolar alıyor ....2 gündür bakıyorsun Rusya Brezilya %1.5 değer kazanırken TL son gaz düşüyor...ilginç yanı ...sorum şu daha 2 ay önce harıl harıl 3.75 den dolar bozan yabancı şimdi 4.65 ten bu doları alirmi?

6.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    Seçime giderken TL bin hergun değer kaybetmesi ilginç degilmi bende de 3 teori var ...1. kendi yükseltiliyor hani dış mihrak demek için 2. Kendi yükseltiyor tamda sizin yazdıklarınızı katıldığım için önce yabancıya yüksek kuru Sun sonra faizi ver 3. MB ve hazine borç edemeleri için piyasadan dolar alıyor ....2 gündür bakıyorsun Rusya Brezilya %1.5 değer kazanırken TL son gaz düşüyor...ilginç yanı ...sorum şu daha 2 ay önce harıl harıl 3.75 den dolar bozan yabancı şimdi 4.65 ten bu doları alirmi?
    Bi de ev sahibiyle kavgalı evi boşaltan kiracının lambaları söküp duvarları filan çizip öyle gitmesi teorim var ama o kadar da olmaz artık herhalde, kaç senelik hukukumuz var (var di mi)

7. Selam arkadaslar, TL'de olan kisiler pozisyon degisimine gidiyor mu yoksa devam mi? Ben de TL vadelideyim ama bu konuda tecrubesiz oldugum icin ne yapmam gerektigini bilemedim. Sizlerin hareketini merak ettim. Hükümetin medyayi kendine baglayarak kör sağır dilsizi oynamasi anlamsiz geliyor.

BLL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. usdtry

4.6645...

Sayfa 340/1006 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440840 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •