Sayfa 340/948 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440840 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 2,713 - 2,720 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
    Şu şirketi bana verseler; Önce kurumsallaşma düğmesine basardım. İlk yapacağım iş; şirketi pazarlama ile birleştirmek olacaktır. Yöneticilere sesleniyorum; yapın bu birleşme işini, emin olun daha fazlasını kazanacaksınız. Konumuz hisselerin yükselecek olmasıyla ilgili değil. Yatırımcı demek, aynı zamanda nihai tüketici ve müşteri demektir. Bu tür kurumsallaşma adımlarınız; şirkete top yekün daha çok güven ve beğeni getirecektir. Şirketin marka değeri yükselecek, ulusal ve uluslararası itibarınız ve kredibiliteniz güçlenerek artacaktır. Tüm bunların başlangıç formasyonu (biçimlendirmesi) kurumsallaşmadan geçmektedir. Sayın yöneticiler; biz bunları biliyoruz zaten demeyin, ciddiye alın sözlerimizi. Rica ediyoruz, üreten eller siniz, memleketimizin geleceği için lütfen kurumsallaşınız.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

2. Ben nacizane bir inşaat mühendisi olarak bitişik arsa yada parsel deyince bitişiğini anlarım.
    Bu arsanın alınmasının 3 tane gayesi olabilir.
    1- sadece yatırım
    2- ilerideki büyüme planları
    3- Başka birinin gelip komşu olmasını istememek.

Arsa ile ilgili değilde Merzifon gibi küçük bir yerde 2 adet ankastre üreticisinin olması daha ilginç geliyor bana.
    Ürünlerini inceledim hani bosch ve siemens gibi tüm ürünler aynı sadece markaları mı farklı diye öyle değil.Modeller benzerlik göstersede aynı banttan çıkmıyor.Yani diğer firma ile görsel olarak benzerlikler yok.

Çok gönderi yaptığımdan birden kıdemli üye olmuşum.Aslında borsadan filan anlamam.Bakış açım bir kağıt alıp yükselsin diye beklemektense ,kağıdını aldığım firmaya ortak oluyor sayıyorum kendimi.Bunun içinde birinci şart patronun güvenirliliği.

Kront forumundan tanışıp çok değer verdiğim Hürkuş adlı bir arkadaş,borsada 3 şey öenmlidir 1ncisi patronun güvenirliliği, 2ncisi firmanın finansalları 3 ncüsü hizmet verdiği sektörün ,pazarın büyüme kapasitesi derdi.Ama 1nci olmazsa diğer ikisininde bir önemi kalmaz diye eklemişti.

Burada asıl mevzu bu.

Krontun patronu gibi sadece işinie odaklı mı bizim patronlar yoksa emkel, yada ışıklardaki patronlar gibi borsaya rant amaçlı mı girmişler.

Bunuda eski hareketlerinden çıkartabiliriz şahsen tanımadığımıza göre.Forumun eskileride pek olumlu bilgi vermiyorlar ne yazıkki.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
    Sevgili Knox, O zaman resimde görünen kare kutuyu, toplamda ve koparmada tamamlamış oldular. (bahsi geçen alınan yer: fotoğrafta üretim sahamıza sıkışmış kulübe gibi görünen ufak bir yer, fakat 8 dönümden bahsediliyor. Foto çok uzaktan da çekilmiş olabilir. O zaman da yanda duran araçlar çok küçük görünmesi lazımdı. Üretim sahamız 103 dönüm)
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

4. Bahsettiğniz yer olma ihtimali çok yüksek.Resimden bakınca 60 a 150 gibi gözüküyorki yaklaşık 9 dönüm olur.

5.  Alıntı Originally Posted by ndlr Yazıyı Oku
    SİLVERLİNE'da beklenen kar 17-18.000.000 TL dolayında.

Bunun için basit bir hesap yeter. 9 aylık bilançoya
    EASTY'den gelen 2.750TL isim hakkı ile
    aylık 1.5 milyon TL kar eklenince
    yani 11.000 artı 2.750.artı 4.500 eşittir 18.000 TL
    Bu asla bir alım satım önerisi değildir. Basit bir matematik işleminin paylaşımıdır.
    Aylık 1.5 milyon kar rakamına nasıl ulaştınız?

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
    Valla ben üretim tesislerini beğendim be knoxum.

7.  Alıntı Originally Posted by thugz2gether Yazıyı Oku
    Aylık 1.5 milyon kar rakamına nasıl ulaştınız?

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    İlk dokuz ayda net kar yaklaşık 11 milyon
    Ortalaması aylık 1,2 milyon yapar basit hesapla.

Önceki dönemlerde de lisans faturası kesiliyormuydu?
    Yoksa yılsonunda mı kesiliyor anlaşmaya göre?

2,575 milyonluk bu fatura brüt. Neti vergiden sonra 2 milyonun altında olacaktır. Bunu da gözden kaçırmamak lazım.

Sayfa 340/948 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440840 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •