Sayfa 340/830 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440 ... SonSon
Arama sonucu : 6637 madde; 2,713 - 2,720 arası.

Konu: TTRAK - Türk Traktör

1.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Umarım artık 2x lu rakamları görmeyiz...masallah diyelim.
    artık oraları sadece kötü bir anı olarak kaldı..döviz düşüyor...faizler de düşüyor..tüm sıkıntılar zaman geçtikçe geçecek...eski satış rakamlarına tahminlerime göre 2-3 yılda ulaşırız...o sırada hurda teşviği vede arazi beklentisi ile ilgili gelişmeleri de görme ihtimalimiz var..kısacası 2-3 yılda bu hissede çok güzel günler bizi bekliyor diye düşünüyorum...

yabancılar satıklarını agresif olmayan bir şekilde yerine koymaya çalışıyor..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Tüm parayı Ttrak a basmak varmış. Mahcup etmedi.. ytd

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Tavana kitleyecek herhalde tavana kitlesede bende kitlesem rahatlasam .

4.  Alıntı Originally Posted by mustanghayyana Yazıyı Oku
    Tavana kitleyecek herhalde tavana kitlesede bende kitlesem rahatlasam .
    Zor

5. tavana kilitlemesi için bugün + % 18 çıkış yapması gerekli ,,, henüz % 3,46 da ,,, çook uzak .....

sabahki açılış : 29.520 Tavan : 35420 tl

geçmişinden ders almayanın geleceği olmaz

6. ben yazmaya ara verdiğim anda herkes kitleme derdine giriyor...

serçetin kardeş yazmamam konusunda hala ısrarlı mısın acaba ??? ısrarlı isen ben susmaya devam edecem ona göre..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    ben yazmaya ara verdiğim anda herkes kitleme derdine giriyor...

serçetin kardeş yazmamam konusunda hala ısrarlı mısın acaba ??? ısrarlı isen ben susmaya devam edecem ona göre..
    Ben yazma demiyorum. Mantıklı şeyler söyle diyorum. Forumun sahibi değilim kimseyi engelleyemem. Ama mantıklı ve temeli sağlam bilgiler paylaşalım ki herkes faydalansın.

8. Arkadaşlar traktör kolay kolay tavan olmaz.Traktör satışlarında ''Traktör satışları artmaya başladı'' sinyalleri alınmaya başlar ya da yıllardan beri gündeme getirilen ve tekrar rafa kaldırılan teşvik gündeme gelir o zaman -belki- tavan olabilir.Bunun dışında çok zor.Bugün yabancı oranı 41.95 olmuş.Çılgınca satan yabancılar tekrar topluyorlar.25 li fiyatlardan sanırım dikkat çekmiştim.
    O iyi insanlar o güzel atlarına binip gittiler...

Sayfa 340/830 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •