153 milyo kâr güzel, dağıtılabilir kârın %70 ini temettü olarak vermeyi taahhüt etmişler halka arzdan önce, bedelsiz verse daha iyi olur ...
153 milyo kâr güzel, dağıtılabilir kârın %70 ini temettü olarak vermeyi taahhüt etmişler halka arzdan önce, bedelsiz verse daha iyi olur ...
Üstad benim en çok merak ettiğim kar payı temettu veya bedelsiz ile ilgili olumlu veya olumsuz kararın nezaman açıklandığı
Bu saatten sonra yonetim kurulu ne verecekse oturur karar alir genel kurulun onayina sunar.prosedur bu sekilde isler.tabi vereceklerse.y.t.d.
Onumuzdeki hafta aciklanir oda. Onumuzdeki hafta hareketli olur demistimmasallah bilanco cok iyi geldii
SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilancoyu detayli inceledim. 82 trilyonluk stogumuz var bu 2018 ilk ceyrekte satisi gerceklesecekler olabilir. Ayrica borclarda muthis azalma var bu cok iyi. Toplam borc 276 trilyondan 42 trilyona dusmus. Herseyiyle super bilanco
Bide sirket 2018 de yenl bir projeye baslamayi dusunuyor hayirli olsunnbaya guzel haberler
İyi bir temettü aciklanirsa ki hayallerim o yönde.insallah zararda olanlarda biran evvel kazanca gecer o zaman.bizler ky olarak zararda fazla karda az oturuyoruz sebebi tamamen psikolojik.yillarin verdigi tecrube ve hep malda yakalanma içgüdüsü.insallah bu hissede bu zinciri kıracağım.diger hissemde karda hala oturuyorum.y.t.d.
Yer İmleri