bEN BU HAREKETLENMEYİ YARIN BEKLİYORDUM AMA ŞU SATIPTA HALA BURDA DALGA GEÇEN ARKADAŞLARA KAPAK OLSUN DİYE HERHALDE. BUGÜN BAŞLADI![]()
bEN BU HAREKETLENMEYİ YARIN BEKLİYORDUM AMA ŞU SATIPTA HALA BURDA DALGA GEÇEN ARKADAŞLARA KAPAK OLSUN DİYE HERHALDE. BUGÜN BAŞLADI![]()
Dalga geçmek aklımın ucundan geçmedi... Öyle görünüyor ise özür dilerim. Sadece kâr cebe yakışır deyip sattım.. hata yapmışız 15 lira daha pahalıya verebilir mişiz... ama hâlâ elimde kefen parası kadar poltk var... Bu da bana burada yazma hakkı veriyor.
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mal da mülk de yalan ama oyalanıyoruz işte...
Ben yazdığınızdan o sonucu çıkarttım çünkü benim yazdığım olayda satanlar ekmek parasına 3 kuruşa falan satmıyorlar ederinin 10 katına yani çok karlı satıp çıkıyorlar tıpkı sizlerinde karla satığınız gibi nasıl satmasınlar diyede kendi görüşümüde o yönde olduğunu belirtmişim ona rağmen siz öyle yazınca başkada bir anlam çıkmıyor sizden alıntı yapıp yazan sn jonatanki zaten belli. orda duruyor
yazı. neyse özür dileme erdemi gösterdiğiniz için saygı duydum size. sorun yok. umarım herkes nerede ve ne pozisyonda ise orda çok kazansın![]()
15 dakika geçikmeli veriye göre hacim 21500 ve tahtada normale döndü
nasıl normal derseniz yukardan lotları lüpletti ve saldı tekrar bu tahtayı takip edenler bilir. çünkü bunu her kanalda yaptı.
80 den 14200 civari islem olmus gördüm.
Yani ne oluyorsa burada oluyor. Alan satan bu fiyatta anlaşmıs gibiler. Vermek isteyenlere burayı işaret ediyorlar.
Fırtına duruldu galiba yaklaşık 27000 işlem oldu şimdilik. ben daha önce görmedim bu kadar işlem bu kağıtta
Açıkçıların yaptıklarını saymıyorum. kağıt brütte şu anda. yani gerçek para gerçek kağıt el değiştiriyor....
3 aylık ortalama işlem 3000 bu arada ki kağıt 3 aydır hareketli zaten![]()
Yer İmleri