Ula ne gaz verdim dimi xuahahhaha
Twitter : @Sacro_trade Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Originally Posted by Sacrosanct Ula ne gaz verdim dimi xuahahhaha Sayende Bütün borsa Karel e aktı sıraya girdiler
Yazdıklarım sadece benim fikrim ve temennimdir.Asla yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
1 dakikayla karel kacti
Originally Posted by Mydarkpassanger 1 dakikayla karel kacti kaçan ne ki ...verilen hedefe inanıyorsan buradan da alırsın ha 77 ha 92 ne farkederki ... milyon lot alacaksan ayrı tabi
Originally Posted by sutkan kaçan ne ki ...verilen hedefe inanıyorsan buradan da alırsın ha 77 ha 92 ne farkederki ... milyon lot alacaksan ayrı tabi üstadım hdfgs bakar mısınız teşekkürler
Originally Posted by sutkan kaçan ne ki ...verilen hedefe inanıyorsan buradan da alırsın ha 77 ha 92 ne farkederki ... milyon lot alacaksan ayrı tabi Sn sacro yazdiktan az bir süre sonra almak için harekete geçtim Arkadaş geldi bir kahven var mi deyince selamlama buyur etme Gitttiiiiii
Originally Posted by Mydarkpassanger Sn sacro yazdiktan az bir süre sonra almak için harekete geçtim Arkadaş geldi bir kahven var mi deyince selamlama buyur etme Gitttiiiiii Olaya günlük bakmıyorsan çok bir şey kaçırmış sayılmazsın demek istemiştim ...Hayırlısı olsun. Bol kazançlar
Originally Posted by sutkan Olaya günlük bakmıyorsan çok bir şey kaçırmış sayılmazsın demek istemiştim ...Hayırlısı olsun. Bol kazançlar günlük bakmıyorum sn. sutkan ama kısada hareket etmek istiyorum güzel fırsatları değerlendirmek lazım
Forum Rules
Yer İmleri