Sayfa 341/607 İlkİlk ... 241291331339340341342343351391441 ... SonSon
Arama sonucu : 4851 madde; 2,721 - 2,728 arası.

Konu: JANTS - Jantsa Jant Sanayi

1. Arkadaşlar muhtemelen sizinde dikkatinizi çekmiştir jantsa; alcar ve bryat tan ziyade otkar ile birlikte harrket ediyor. Ancak 3 gündür izleyebiliyorum ikisi birlikte hareket ediyorlar. Bi bakın isterseniz sizde, yanıltmış olmayayım sizi, ben öyle gözlemledim. Yanlışta yorumlamış olabilirim. Hayırlı akşamlar herkese

2. Dün ve bugünün pastası..

3. [QUOTE=FEDERAL03;5024999]Önceki yazımı öne çekiyorum ortaklara bol kazançlar gün hesabı yapan ortada hesablarıma göre 12 aylık 160 milyon üstü kar bekliyorum şirket müşterilerine 2 ay sonraya sıra veriyor hala maşallah diyelim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi[/QUOTE
    bunun musterisi belli degilmidir yillik yapilir nasil 2 aya gun veriyor anlamadım sadece merak ettim

4. su akar yolunu bulur...alcar ve bryat bu kadar çıkmışken jantsanın buralarda durması mantığa aykırıdır...hisselerde psikolojik rakamlarda zaman zaman dirençler oluşabiliyor....200 , 250 , 300 ,350 ,400 gibi...hatırlarsanız 250 direncinde de ecel terleri dökmüştük...neredeyse 10 gün böyle can çekişmiş idi..300 direncinde bence bir süre sonra geçecektir..en fazla 1-3 gün direbilir diye düşünüyorum...durmak yok yola devam..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. Belli ama müşteri çok Volvo,cat,fıat,Iveco,Isuzu,Renault,tümosan,ttrak.. ..gibi üretilen taşıtlar jantsız çıkamaz ki

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    su akar yolunu bulur...alcar ve bryat bu kadar çıkmışken jantsanın buralarda durması mantığa aykırıdır...hisselerde psikolojik rakamlarda zaman zaman dirençler oluşabiliyor....200 , 250 , 300 ,350 ,400 gibi...hatırlarsanız 250 direncinde de ecel terleri dökmüştük...neredeyse 10 gün böyle can çekişmiş idi..300 direncinde bence bir süre sonra geçecektir..en fazla 1-3 gün direbilir diye düşünüyorum...durmak yok yola devam..
    Alcar ve bryat da değerli kağıtlar fakat çimenton her yeri zarar o bile 200 üstünde ise jantı düşünemiyorum altın gibi alıp biriktirilmeli her an her haber gelebilir

7.  Alıntı Originally Posted by FEDERAL03 Yazıyı Oku
    Önceki yazımı öne çekiyorum ortaklara bol kazançlar gün hesabı yapan ortada hesablarıma göre 12 aylık 160 milyon üstü kar bekliyorum şirket müşterilerine 2 ay sonraya sıra veriyor hala maşallah diyelim

Güzel bilgiler paylaşmısın dostum..kaynak nereden??

8.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Güzel bilgiler paylaşmısın dostum..kaynak nereden??
    Bkz ihracat gönderilerine ,daha önceki bilançolarda 12 aylıkta patlama yapmış son 9 aylığa bile göre 150 milyon ben üstüne 20 yada 30 arası koyuyorum çünkü siparişlerde patlama oldu tabi daha fazla ayrıntıya girmek istemiyorum buradaki yatırımcıları yanlış yönlendirmeyelim

Araştırmak isteyene Google de kaynak çok

Sayfa 341/607 İlkİlk ... 241291331339340341342343351391441 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •