Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.
Sn. Bakanım alenichev
İzninizle bende bir şeyler söylemek isterim her ne kadar karar vermiş yada kafanızda bitirmiş olsanıza
yıkmak kolay yapmak zor bir işe girişilmiş yanlış yada doğru ama sonuç itibariyle bir şey ler paylaşılmış ve yaşanmış onun hatrı var o değersiz ise çocuklar dünyanın en güzel en masum en haklı varlıklarıdor onların hayrı her şeye değer sapmayın başka bir yola uymayın şeytana dinlemeyin sahtekarları kanmayın metres hayatı yaşayanlara özenmeyin yalnızlığa güvenmeyin 3 kuruşunuza inanmayın arkadaş kalırız lafına bende sizin gibi sayılırım 40 yaşında 2 çocuk Babasıyım 2 aylık ikincisinde sizin gibi daha yeni onlar için zamanında kanına girdiğiniz eşinizin hakkı için uykusuz kaldığınız aklınızdan çıkaramadığınız zamanında sizin için herşeyi göze almış hatta büyüklerinizi karşınıza aldığınız onları üzdüğünüz zamanlar için yerinizde durun bakın daha mutlu olacaksınız herkes yalnız yaşamak rahat etmek ister ama dünyanın dengesi değişiyor doğanın dengesi değişiyor insan ların değişmesin en büyük zararı siz görürsünüz anasız babasız çocuk yada ayrılmış yavrunun psikolojisi çok kötüdür bir kez daha düşünün derim
Bilerek çok yazdımki aklınızda kalsın diye
Saygılar
Kadınların espri anlayışı farklı oluyor. Benim tüm düşünce sistemim gerçekçilik üzerine kurulu. Dilimi bile hafif romatizme kaydıramıyorum.
Kadıının elleri küçük, ona şu şarkıyı gönderdim mi geri dönülmez aşamayı geçeriz muhtemelen.
https://www.youtube.com/watch?v=oyvsIbCerV8
Yeni Türkü - Yağmurun Elleri
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
O anahtar masaya gelecek
Yok öyle yağma küresel global ben ona verdim o da buna verdi firildaklik
Küresel mi ?
Al sana yerkürenin her noktasında adrese teslim Corona
İstersen bir alışveriş yapalım sizinle
Ver anahtarı al coronayi
Ya daaaa
eğer istersen sadece ver anahtarı
Çok naziksiniz mösyö ve de sir
Deyoooo olabülüü Cutter emmi![]()
Hollanda da 3 Türk koronavirüs nedeniyle öldü https://sptnkne.ws/BKfd
Türk genimiz yeni covid19 a yenildi.![]()
Tesekkur ederim.
Valla olsa bende isterdim neden istemeyeyim. Metres hayatina ozenmedim. Ben yasamayi seven birisiyim. Elektrik olmazsa olmaz o isler.
Hatta bunu tecrube de ettim zamaninda. O yuzden ask cok guzel bir sey.
Bakalim ilerleyen zaman ne gosterecek. Bu zaten bugunden yarina olan bir sey degil. Ben malta da evlendim. Burada bosanmak kolay degil. Once mahkeme sizi ayiracak 4 yilligina ve ve bu 4 yil sonunda eger hala kararliysan mahkeme seni bosuyor.
Sokağa çıkma yasagini mecbur almaları gerek, tweeter gündemi kararları belirliyor. Umrecileri tweeter baskısı olmasa karantinaya almayacaklardi. Evinde kal demekle millet evde kalmaz, bugün sigara almaya çıktım fabrika servislerinin işçi aldığı yerin önünde arkadaşın dükkanına uğradım, 30 dakika bir sürü servis minibüsü otobüsü geldi aldı bekleyen işçileri. Herkes evde kalsa n'olacak her gün yuzbinler ise gidiyor fabrikaya o kadar millet iç içe çalışıyor yiyor içiyor duş alıyor. Sokağa çıkma yasağının ekonomik bedeli çok ağır olur krizin başındayız diyorum 1 aydır hala millet ordan döner buradan doner o ucuz bu ucuz lafları yapıyor. Stopsuz tepkiye oynayan full giren ve geceye long kalan sabahları batmış olarak uyanabilir henüz batmadiysa.
Yer İmleri