Sayfa 341/1012 İlkİlk ... 241291331339340341342343351391441841 ... SonSon
Arama sonucu : 8090 madde; 2,721 - 2,728 arası.

Konu: Viop LV

1. Hareket gelebilir.

Yapı Kredi Yatırım, #THYAO için 13,3 $ hedef fiyat ile AL tavsiyesi verdi.
    Güncel fiyat: 8,38 $
    Artış potansiyeli: %59 ($ Bazında)
    Kargo hacmindeki artış ve kârlılığı artırıcı Uzak Doğu rotalarındaki büyüme ilerleyen dönemler için olumlu
    #borsa #hisse #bist100

Alıntı Originally Posted by sar Yazıyı Oku
    Hamas’ın İsrail helikopterlerini omuzdan atılan füzeler ile vurduğu yönünde iddialar varmış....
    Eğer doğruysa Hamas bu manpad’leri içeri sokmak için Mossad’ı ayakta uyutmuş demektir...
    Mossad’ı uyuttuğu gibi cia’yı da uyutmuş...

Bu adamlar içeri s400 falan da sokmuştur belki.

Hamas'ın İsrail savaş uçağı düşürdüğü yönünde iddialar var. Eğer doğru ise Hamas bu uçağı piyade tüfekleri, güdümsüz roketler ile düşürmedi herhalde. Manpads'ler ile de zor....

3.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Keşke bazılarını tutup hedge artı short yapsaydın.
    Sanki bazı kağıtlar böyle günleri bekliyor gibi geldi bana da. Hedge var sabahtan ama eldekiler devam bende.
    Bol şans.
    hangi kağıtların böyle günleri beklediğini bilemiyorum, kozalar olabilir mesela, endeksle pek alakası olmayan.. ama bugünü kol-bacak günü olarak hissettiğim için dokunmak istemiyorum şimdilik

4.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    gelsin 22 TL yerine koyayım ben, sonra yine 130 TL olur

vadeli 8950 direnme çalışıyor, daha akşama vakit var, burası kırılınca kemik seslerini duymaya başlarız
    dün pozisyonları kapattım aşağıdan gerilla eğitimi bu bilanço benim için
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5.  Alıntı Originally Posted by sar Yazıyı Oku
    Hamas'ın İsrail savaş uçağı düşürdüğü yönünde iddialar var. Eğer doğru ise Hamas bu uçağı piyade tüfekleri, güdümsüz roketler ile düşürmedi herhalde. Manpads'ler ile de zor....
    6 helikopteri indirdi,omuzdan atılanlarla,uçağı duymadım
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    dün pozisyonları kapattım aşağıdan gerilla eğitimi bu bilanço benim için
    al ver ekenomiye can ver derlerdi eskiden.
    akçay gibi ekmek teknesüne tepük vurma.
    parayı kazanıp kaçmak yok.
    kumar masasının bile bir raconu var.
    bana bu kadar yeter deyip kaldırmazlar adamı. asdasds.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son dönemde insanımızın canını en çok yakan ve sıkan konu hayat pahalılığıdır, tüm enflasyon tüm dünyanın sorunudur

Ülkemizdeki hayat pahalılığı bilhassa bazı alanlarda ne enflasyon, ne döviz kuru, ne başka bir akılcı seviyede açıklanamayacak bir seviyeye ulaşmıştır

Asla taviz vermeden enflasyonun üstesinden geleceğiz. Pek çok alanda yaşanan dengesiz fiyatlamaların önüne ancak bu şekilde geçebiliriz

Milletimden fırsatçılara hak ettikleri cevapları, gerektiğinde malını satın almayarak, gerektiğinde hizmetini başka yerlerden sağlayarak, mutlaka yaptığı haksızlığı ifşa ederek vermesini istiyoruz

Hem çalışanlarımızın hem emeklilerimiz için gerekli düzenlemeleri yılbaşında yapacağız.

Hükümet olarak aldığımız tedbirlerin etkisini görmeye başladık, millet destek verdikçe süreç hızlanacaktır. Enflasyonun üstesinden gelecek bir program uyguluyoruz.

8. Kara harekatı başlayacağını sanmıyorum ama başlarsa çok telef olucK itrasil, düz mantık bu harekatı düşünen insan
    Yerin altında neler yapmıştır,uyuyan hücrelerden tutta neleri hazirlamislardir
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Sayfa 341/1012 İlkİlk ... 241291331339340341342343351391441841 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •