Sayfa 341/998 İlkİlk ... 241291331339340341342343351391441841 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 2,721 - 2,728 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1. Bistte yatırımcılar yatırıldı ha bire bir şeyler deniyorlar. Batman bilir bu işleri. Nasıl kurtulacağım bist hastalığından.

2. Her öğlen buradayım muhabbet isteyen gelsin

https://www.facebook.com/share/v/BFj...ibextid=xfxF2i

Bu O.Ç. Takvim gazetesini geçtiler, herifin biri g.tünden belki demiş tarihte vermemiş, bunlar kesinmiş gibi haber yapmışlar.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Her öğlen buradayım muhabbet isteyen gelsin

https://www.facebook.com/share/v/BFj...ibextid=xfxF2i
    Siz ABD’de yaşayan hali vakti yerinde birisiniz. En azından biz sizi öyle tanıyoruz.
    Bir kişinin rızkını ucuza yiyorsunuz bu durumda. Sizin yüzünüzden ihtiyaç sahibi biri yemek yiyemeden dönüyor.
    Ayıp ama.

Suçu belediyeye yükleyecekler, o zaman Gediz cereyanın genel müdürünü de gözaltına alın.

Bu arkadaşta, rögar kapaklarının başında mı duracaktı?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Siz ABD’de yaşayan hali vakti yerinde birisiniz. En azından biz sizi öyle tanıyoruz.
    Bir kişinin rızkını ucuza yiyorsunuz bu durumda. Sizin yüzünüzden ihtiyaç sahibi biri yemek yiyemeden dönüyor.
    Ayıp ama.
    Adamın lakabı G. ayıptan ne anlar Allah aşkına?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

7.  Alıntı Originally Posted by blackman Yazıyı Oku
    fedailerin elinde 150 kişilik ölüm listesi varmış bu forumda olan bazılarınında adları geçiyormuş gibi söylentiler var aslı varmı şakamı yapıyorlar
    Benim duyduğum forumdan iki kişi. Uzun olanı sorun olmaz ama ufacık olanı zor temizleriz diye önce mikroskobikla ufacık olanı arıyorlarmış.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,608
     Alıntı Originally Posted by blackman Yazıyı Oku
    fedailerin elinde 150 kişilik ölüm listesi varmış bu forumda olan bazılarınında adları geçiyormuş gibi söylentiler var aslı varmı şakamı yapıyorlar
    O ölüm listesini hazırlayanları zamanında yani 80 darbesinde solcuları öldürmeden ziyade,ÇETE KURUP İNSANLARI ÖLDÜRMEDEN yargılandılar,en önde olanı K.MARAŞ KATLİAMI,çorum vs olanları es geçtim,emri verende ABD,öyle suçu gladyoya atmasınlar,maraş olaylarında gözlemciydim raporları bakanlığa sunmuştum,raporumda kadıncağızın karnını yarıp cenini çıkartıp cenini duvara çivilemişlerdi yılandan yılan doğar diye,HİÇBİR ZAMAN O GÖRÜNTÜ GÖZÜMDEN HİÇ GİTMEZ HALA ,Bu parti derhal kapatılmalı !!!

Sayfa 341/998 İlkİlk ... 241291331339340341342343351391441841 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •