13 Ocağa kadar yasak geldi
13 Ocağa kadar yasak geldi
eee kusur bende mi diye düşünmeye başladım yav azcık kıpraşan hisseye vuruyorlar bürüt balyozunu 8 hissem var 5 i bürütte bu spk dan çektigimi bizim köyün azgın çomarından çekmedim nerdeyse beni de bürüte atacaklar hiç kıpraşma diye vay zalimler vay diyesim geliyor bunların başka işi yok galiba işleri güçleri kıpraşanın kafasına balyoz indirmekten başka biraz da kendi halimize bırakın yav bizleridelirecem gülüyorum bu yüzden.
kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline
sn kagula bu grafigi bilmem benim kafamdaki grafik 1030 lara kadar bu bürütte basar bu dürzüler ahanda buraya yazıyorum yukardan verdiler geri alış için 900 lere bile seans içersinde degdirirler nereyi geçemiyorduk 999 aha orası benim için tam destektir.hele endeks de düzeltmeye girerse onu bile aratırlar dürzüler.
spk kınasını yaksın bu bürütlerin hangisi bürüte girse geri tepiyor.
kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline
Kapanışta işlem yasakları gelmis.Yine karanlık odada 60K civarı mal el değiştirmiş.Ben pozitif taraftayim.Kasim son gün 165K lik değişimden sonra 1400 gördük.Bence beklenen habere hazırlık yapılıyor.Hicbir ky bu malları ne karşılayabilecek güçte değil.Zirvelerde çok adam dökülür.
Yer İmleri