Sayfa 342/652 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442 ... SonSon
Arama sonucu : 5214 madde; 2,729 - 2,736 arası.

Konu: GENTS - Gentaş Dekoratif Yüzeyler San. ve Tic. A.Ş.

1. tabi ilahi adalet bu olsa gerek ki. arkadaşın 40 milyon kar beklentisine tut ki inandılar...peki 40 gelmezse nolur....satışşşş

2.  Alıntı Originally Posted by iberata Yazıyı Oku
    tabi ilahi adalet bu olsa gerek ki. arkadaşın 40 milyon kar beklentisine tut ki inandılar...peki 40 gelmezse nolur....satışşşş
    Şirket mevcut durumuyla da zaten değerinin altında işlem görmüyor mu? Satışşşşş yapsınlar alttan mallanırım kendi adıma....Herkesin beklentisi kendine...Hiç kimse benim beklentime bakarak yatırım yapmasın lütfen vebali kendinindir. Kimseyi kandırmak gibi bir niyetim olmamakla birlikte ben de yanılabilirim nihayetinde....

3. 2017/12 konsolide bilançoda net 37 milyon esas faaliyet karı gelmesi lazım. Altı patronların hala çaldığını gösterir. Buna göre ederi en az 2,60 civarı olmalı. Bu piyasada ucuz kalan ender kağıtlardan...

4. Sn Antiseptik takası unutmayın. Teşekkürler.

5.  Alıntı Originally Posted by kaptanoglu Yazıyı Oku
    2017/12 konsolide bilançoda net 37 milyon esas faaliyet karı gelmesi lazım. Altı patronların hala çaldığını gösterir. Buna göre ederi en az 2,60 civarı olmalı. Bu piyasada ucuz kalan ender kağıtlardan...
    Beklemekte fayda var.
    Duşse nereye düşer.
    Bedavadan biraz pahalı.

Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Sayın Keko ; geçen gün benden kar tahmini istemiştiniz.Benim cevabım 33-35 civarı olur şeklinde idi. Tekrar kontrol ettiğimde iştirakin birisini atladığımı farkettim. İtalyadaki şirketin etkisini ve konsolidenin getireceği hesap farklılıklarını dışarıda tutarak 40-42 milyon civarı bir karın gelebileceğini tahmin ediyorum. YTD.

7.  Alıntı Originally Posted by FERİKÖY Yazıyı Oku
    Sayın Keko ; geçen gün benden kar tahmini istemiştiniz.Benim cevabım 33-35 civarı olur şeklinde idi. Tekrar kontrol ettiğimde iştirakin birisini atladığımı farkettim. İtalyadaki şirketin etkisini ve konsolidenin getireceği hesap farklılıklarını dışarıda tutarak 40-42 milyon civarı bir karın gelebileceğini tahmin ediyorum. YTD.
    hayırlısı olsun dostum...umarım öyle gelir...peki dostum geçen yıl son çeyrekte kötü bilanço açıklamasını neye bağlıyorsunuz acaba ?? o soruyu da çözersek herşey daha net olacak ?? şu italyadaki iştirak zarar mı yazıyor ? doların çıkması mı olumsuz etkilemişti ?? düşünceleriniz nedir dostum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 342/652 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •