Sayfa 342/564 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442 ... SonSon
Arama sonucu : 4508 madde; 2,729 - 2,736 arası.

Konu: BAGFS - Bağfaş Bandırma Gubre Fabrikaları A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by gercekhisseci Yazıyı Oku
    25.12.2019 (carigun)
    Citi 1377 k.
    Deutsche 1768 k.
    Hocam ben iş bankası mobilden gün içinde baktıklarımı söyledim sizin gibi detaylı bakmadım her kim alıyorsa alsın da hedefine emin adımlarla gitsin amacımız hep birlikte kazanmak bilancoya kadar burdayım

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by garrett mobil Yazıyı Oku
    Hocam ben iş bankası mobilden gün içinde baktıklarımı söyledim sizin gibi detaylı bakmadım her kim alıyorsa alsın da hedefine emin adımlarla gitsin amacımız hep birlikte kazanmak bilancoya kadar burdayım

Senin saskinligini yasadim. Is bankasini aradim ayni sey icin. Ben internet bankaciligindan borsa islem platformunu satin aliyorum. Orada T2 diye birsey yok. O gunun degerlerini veriyor takas saklama modulunde. Musteri hizmetleri T2'yi aciklarken o islemlerin bitis suresi ama senin gordugun alim/satim hemen kaydilestirilir seklindeydi. Yani senin gordugun degerler anlik gun ici. Rakamlarin degistigini bile gorursun surekli kontrol edersen. Ben bazen Credit'i goruyorum sabah erken saatte ama bir iki saat sonra baktigimda satmis hepsini gitmis oluyor. Onun icin bazen pasta paylasanlarda mesela Credit'i gorunce sasiriyorum. Anlamak da istemiyorum acikcasi. BIP satin al bence derinlik gor.

3.  Alıntı Originally Posted by Trust Yazıyı Oku
    Senin saskinligini yasadim. Is bankasini aradim ayni sey icin. Ben internet bankaciligindan borsa islem platformunu satin aliyorum. Orada T2 diye birsey yok. O gunun degerlerini veriyor takas saklama modulunde. Musteri hizmetleri T2'yi aciklarken o islemlerin bitis suresi ama senin gordugun alim/satim hemen kaydilestirilir seklindeydi. Yani senin gordugun degerler anlik gun ici. Rakamlarin degistigini bile gorursun surekli kontrol edersen. Ben bazen Credit'i goruyorum sabah erken saatte ama bir iki saat sonra baktigimda satmis hepsini gitmis oluyor. Onun icin bazen pasta paylasanlarda mesela Credit'i gorunce sasiriyorum. Anlamak da istemiyorum acikcasi. BIP satin al bence derinlik gor.
    Bip ücreti ne kadar derinlik fiyatını gerek varmı bilemedim sürekli al sat yapmıyorum. Bugun hisseye para girişi olmuş bu arada

4.  Alıntı Originally Posted by garrett mobil Yazıyı Oku
    Bip ücreti ne kadar derinlik fiyatını gerek varmı bilemedim sürekli al sat yapmıyorum. Bugun hisseye para girişi olmuş bu arada

Bip 88.50 tl aylik fiyat. Her ay satin alabilirsin. En azindan satarken ya da alirken daha iyi karar vermeni saglar.

5. Hissemiz bugun hareketli dünde para girişi mevcuttu emin adımlarla ileri bilancoyu fiyatlamaya başladı gibi

6. Maşallah haftayı yılın entepesinde kapanış yaptı.yabanci farkı diyelim.cba ve pbe yabancı olmayınca rolantideydi😁bugün coştu bakalım yilsonundan önce yeni zirveler gorecekmiyiz hayırlısı diyelim.

Sayfa 342/564 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •