Sayfa 342/790 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442 ... SonSon
Arama sonucu : 6319 madde; 2,729 - 2,736 arası.

Konu: BIZIM - Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş.

1. Hergun ne guzel denk getiriyorlar alış satışı...Birileri yüklü almaya başladı mı gum gum assagıya salıyorlar.Nasıl bir kumpasa dustuk AMK...

2. Yarın ben azar azar tırtıklamaya başlayacağım.
    İsterlerse fiyatı yukarı çekip vermesinler..

3. Borsa endeksinin bile rekorlar kırarak 120.000 li rakamları geçmesine rağmen şirketinizde rekor kırarak 5 yıldan beri sürekli düşmektedir.
    Borsada halka açmış olduğunuz şirketi insanları kandırmak ve soymak içinmi kullanıyorsunuz.

Bu sürece ne zaman dur deyip adam gibi şirketinize sahip çıkarak size güvenip de yatırım yapan yatırımcınızı koruyacaksınız.

Biz küçük yatırımcı olarak sabrımız kalmadı. Bundan sonra her alanda küçük yatırımcılar birleşerek holding başta olmak üzere tüm şirketleriniz hakkında yerel ve ulusal basında bu konuyu haberlere taşımayı amaçlamaktayız.

Artık yeter adam gibi çıkın senedinize sahip çıkın.

Not : Cevap olarak lütfen fiyatın borsada serbest piyasada belirlendiğine dair mail atmayın.

Buda benim E-Mailim bakalım ne cevap gelecek....

4. Aydın beyin yazısını aynen Bizim Bakkal’a
    e posta ile az önce yolladım, bakalım ne olacak🤔😜🤔😜

5. İlk cevap😬

Mesajınız bize ulaştı, ilginize teşekkür ederiz.
    Müşteri yetkilimiz mesajınızı değerlendirerek en kısa sürede size geri dönüş yapacaktır.

Sağlık ve mutluluk dileklerimizle,
    Bizim Toptan Müşteri Hizmetleri
    <http://www.bizimtoptan.com.tr>
    0212 577 75 52

6. istus selam,

aşağıdaki mail adreslerine atarmısın

ir@bizimtoptan.com.tr (yatırımcı ilişkileri bolumu)
    isil.buk@bizimtoptan.com.tr (yatırımcı ilişkileribölüm müdürü)

tesekkurler

7. size bişey anlatayım ,

2014 yılı BIZIM baya düşmüş 17- 18 tl civarı , baktım denizbank da düşük seviyelerde .. 7,5 gibi ..

bizim almaya başladım ama az az .. denizbank ta almaya başladım az az ..

ikisi de düştükçe aldım düştükçe aldım yıllar boyu ..

denizbank 2015 yılında bedelli bedelsiz bölündü sonra 2016 da da gene bedelsiz bölündü .. fiyatı 1,6 ya kadar indi ama hisse sayısı 3 katına çıktı ..

bizim de bu süre boyunca düştü de düştü düştü de düştü düştü de düştü ..

2016 yılında 1,6 maliyetli denizbankları 4,4-5 tl arası sattım ..
    bu sırada bizim düştükçe düştü düştükçe düştü . bi kere de bedelsiz bölündü fiyat 7 tl ye geldi ..

geçen hafta denizbank 8 tl yi geçti .. düşünebiliyor musunuz ? 1,6 tl fiyattaki şey şuan 8 tl oldu ama 18 tl olan şey şuan 7 tl ..

bakın işte bu zulumdür ..

8. bu hisse öyle lanet bir hisse ki dipten beridir 10 haftada yaptığı yükselişi 1 haftada silip atıyor ..

10 hafta yahu 10 hafta .. 2,5 ayda gidebildiği 1-1,5 tl idi epi topu onu da 3 günde azcık ortalama üstü yükselerek yapmıştı , gitti yani bu 10 hafta 1 hafta içinde içinde

hayatımın en büyük pişmanlıklarından biri oldu resmen ..

Sayfa 342/790 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •