Sayfa 342/802 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442 ... SonSon
Arama sonucu : 6414 madde; 2,729 - 2,736 arası.

Konu: ACSEL - Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. Aynı fikirdeyim.
    Forumda yeniyim. Takibimdeki hisselerin başlıklarına bakıyorum ve ACSEL de bunlardan biri. Benim takip sebebim iyi bilanço bekliyor olmam ancak bundan daha çok arsadan bahsedilmiş. O yüzden hissenin ortalama çarpanından daha yüksek bir fiyatta olmasının sebebinin iyi bilanço beklentisi mi yoksa bu arsa meselesi mi orasını çözemedim.

Alıntı Originally Posted by udem Yazıyı Oku
    Hayır yanılıyorsunuz bence. Bu arsa olayı uzun süredir var. Ve ilk haber çıktığını hareketini yapmıştı. Benim fikrim bu arsanın koronadan önce satılma olasılığı koronadan sonra satılma olasılığından daha az. Şu an kimse 55 milyon verip te bu kriz döneminde arsa alma eğiliminde olmaz diye düşünüyorum.

2. Valla speğimiz yeterince güçlüymüş helal olsun. 8 üzeri gelen tüm satışları karşıladı.
    Tebrikler ve başarılar.

3. bilanço ne zaman.

4. Sayın Horosanlı günlükçü başladı dökülmeye. Umarım tahtayı bozmadan çıkıp giderler

3 sene oldu buradayım en kalabalık gün

xxxxxxxxxxx

7. Sayın Kerasus demekki hissemize rağbet var. Maşallah diyelim 🧿

8.  Alıntı Originally Posted by gameover46 Yazıyı Oku
    Sayın Horosanlı günlükçü başladı dökülmeye. Umarım tahtayı bozmadan çıkıp giderler
    Sayın gameover46@

daha önceki yazımda belirtmiştim ,bu kaçınılmaz olacaktır,çünkü her kesin hesabı farklıdır ,herkesin aynı yöne gitmesi zaten mümkün değil dengeyide bozar, ancak bunlar geçicidir sabun köpüğü gibidir kaybolur giderler bir zaman sonra geriye sağlam yatırımcılar kalır ancak fiyatlarda o zaman yükselmiş olur satan günlükçüler düşmesini beklerki yeniden alıp tekrar yukarıdan satsın ancak artık tren kaçmış fiyat onun gözünü korkutur seviyeye gelmiştir böylece bir süre sonra bunlar ayıklanır kağıtta yerli yerine oturmaya başlar ,tahtayı bozamazlar çünkü o kadar güçleri yoktur ancak yükselişin önünde küçük kasisler gibi sarsıntı yapıp sürati düşürürler bu her hissede olan vede olabilecek bir durumdur bunları yadırgamamak lazım ,hisse doğru hisse ise sonunda günlükçüler hayıflanır uzun vade stresli inişli çıkışlı günler yaşayan gerçek uzun vadeci yatırımcılar ,kebabı yerler bu işler böyle sürer gider sen kahveni keyifle yudumlamaya bak şimdi ,sabah ola hayrola gün doğmadan neler doğar.

Sayfa 342/802 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •