Sayfa 342/925 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442842 ... SonSon
Arama sonucu : 7395 madde; 2,729 - 2,736 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1. Yani bunu her hisse icin kullanabilirim. Aselsan batmadikca 100 lirayı görür. 5 sene 10 sene 20 sene sonra onemli olan bu ne zaman. 5 seneyse iyi bir yatirim 20 seneyse kötü bir yatirim. Anlatmak istediğim bu. Su anlattigimdan siz dahil sirketin batacagini ima ettigimi dusunduyseniz gercekten haklisiniz diyeceğim
    Yatirim yapalarin da milyonda bir de olsa böyle bir olasilik olduğunu bilmesini de isterim. Dedigim gibi karina da zararina da ortagiz. Elimde olmayan hisselere yorum yapmam da takip ettigim hisselerde gaz verenlere karşıdir. Ornek Egeen Kasim ayinda ciktim 5000 olacak şöyle olacak böyle olacak diye gazcilar dolustu. hala ciktigim yerin altinda bedelsiz vermedikce ceyreklik 150 ml kar gelmedikce 2000 i geçemeyeceğini düşünüyorum. Orda da gazcilar vardi ara sira da olsa düşündüklerimi yazdım çünkü insanlar işin icindeyken farkli düşünüyor algilar farkli çalışıyor. Umarim anlatabilmisimdir..

2. Sayin bidbas, Kront'ta da mi bilancoya gore hareket ediyorsunuz?

3. Tum hisselerde temel degerleri ön planda tutuyorum. Kront 40-50 aralığında kalsa boyle hareketler yapmasa ve yonetimden hisse satış olmasa muhtmelen tutmaya devam ederdim. Kront un 50-60 fk ile islem gormesi bence de normal sayılabilir. Sayin lionnes gecmiste arge vs. baya bilgi paylaştı bu hususta. Kront ta bilanco iyi geldiginde muhtemelen fiyatlamis olacak. Ben de arkasindan bakarim muhtemelen Beni tedirgin eden bir hususta 2017 de 20 liralardan 8 lere salinmasi idi. Ama asil satma nedenim 2-3 sene sonra ki hedef fiyatımin yarisina ulasmis olmasiydi. Daha potansiyel gördüğüm hisselere kaydirdim. Planlar tutar mi bakalim

4. Bu arada küçük yatırımcı bence cok azaldi kront ta. İlginc hareketler de yapabilir. Yapacaksa bilanco o bu bakmaz. Spek hareketlerini de benim yuregim kaldirmaz

5. Gülle, bir diğer konunun "dijital dönüşüm süreci ve siber güvenlik meselesi" olduğunu ifade ederek, şirketlerin, salgınla birlikte hızlanan dijital dönüşüm sürecini es geçmemesi ve siber güvenliği ihmal etmemesi gerektiğini söyledi.

https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/tim...cladik/2198323

Evet daha önce fk , arge pazarlama sektör finansal tablo hesaplaması çok kez yapmıştım ancak o hesaplamaların içinde ekstra olarak pandemi ile birlikte siber güvenliğin önemi ve bunun sonucunda fk hesaplaması yoktu .... sadece finansal tablolardan fk hesaplama yapmıştım.

Şimdi bu cümle ile tamamlıyorum hesaplamamı;

Şirketlerin geleceği bilançolardan okunsaydı, matematikçiler ve muhasebeciler dünyanın en zengin insanları olurdu. PETER LYNCH

6. Sirketin gelecekte yapabileceği bilancolar üzerinden hesaplama yapmaya çalışıyorum) Su anki bilancolar da en azindan borcluluk yatirim vs. yol gösterici oluyor. Hisse fiyati da elbet ederini buluyor. 2015 te yatas kront karel hektas egeen alirken 2019 da gedza, 2021 de bntas deva alirken hesaplamalarim buna goreydi. Hisse tavsiyesi olarak algilamayin tabi ki bunlarin cogu elimde yok suan. kendimce bilancolara gore okuyup yatirimi olan sirketlere ortak olmayi tercih ediyorum. Ve ky olarak 10-15 hisse degil de 2-3 hisseyle daha fazla risk alarak yapiyorum. Su ana kadar kendimce yanlis tercih yapmadim ama bundan sonra para kazanmak daha zor olacak gibi hayırlısı bakalim. Buralar da herkes birseyler yazar cizer ama her yatirimcinin beklentisi hedefi farklidir. Maliyeti 5 lira olan beklerim der maliyeti 50 lira olan icin beklemek bezdirir. Herkes kendi sermayesine ve riskine göre yatırım yapmalı. Kront ozelinde düşüncem bence portfoyde olmasi gerek evet ama kesinlikle portfoyun cogu burda tutulmamali. Bunlar sahsi dusuncelerim tabi ki kendi portfoyum icin konusuyorum. Hesapta 10 milyon olsa cok farkli konusurdum
     Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    Gülle, bir diğer konunun "dijital dönüşüm süreci ve siber güvenlik meselesi" olduğunu ifade ederek, şirketlerin, salgınla birlikte hızlanan dijital dönüşüm sürecini es geçmemesi ve siber güvenliği ihmal etmemesi gerektiğini söyledi.

https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/tim...cladik/2198323

Evet daha önce fk , arge pazarlama sektör finansal tablo hesaplaması çok kez yapmıştım ancak o hesaplamaların içinde ekstra olarak pandemi ile birlikte siber güvenliğin önemi ve bunun sonucunda fk hesaplaması yoktu .... sadece finansal tablolardan fk hesaplama yapmıştım.

Şimdi bu cümle ile tamamlıyorum hesaplamamı;

Şirketlerin geleceği bilançolardan okunsaydı, matematikçiler ve muhasebeciler dünyanın en zengin insanları olurdu. PETER LYNCH

7. sayın bidbas, çeşitlendirme iyidir,sepet yapıp riski dağıtmak gerek, söylediklerinize katılıyorum

8. ARDYZ'Nin patronu konuşuyor Bloombergte.

KRONT'u da hareketlendirdi nedense
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 342/925 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442842 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •