Sayfa 342/418 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392 ... SonSon
Arama sonucu : 3341 madde; 2,729 - 2,736 arası.

Konu: KAREL - Karel Elektronik

K/y nın hayalleri Paris, gerçekler Çemişgezek,Togg'un bagaj kapağı çipi

2. aylık karel/xu100 göreceli grafiği.....karel 2020 yılı endeks parite seviyesinde....bu grafik yukarıya döndüğünde karel performansı artacak....ytd

3.  Alıntı Originally Posted by pej Yazıyı Oku
    K/y nın hayalleri Paris, gerçekler Çemişgezek,Togg'un bagaj kapağı çipi
    şu dönem borsada hayal kurabilen var mı....600 bin ky borsayı terk etmiş hesabını kapatmış....şu dönem borsa dönemi değil...biz borsadayız diye mantıklı olan bu anlamına gelmiyor....ben borsadan başka yere yatırım yapmam o yüzden duruyorum ama 5-6 ay önce mevduata geçmek gerekiyordu...

4. karel sadece togg bagaj kapağı ile otomotiv piyasasında değil daichi firmasını boşuna almadı...

5.  Alıntı Originally Posted by XTrader+ Yazıyı Oku
    karel sadece togg bagaj kapağı ile otomotiv piyasasında değil daichi firmasını boşuna almadı...

Daichi nin halka arzı konuşuluyor 2025 yılında halka arz olursa karele be gibi bir katkısı olur XTrader hocam

6. illa ki olumlu etkisi olur ama ne derece olur tahmin etmek zor....hissemizde bilmediğimiz bir dümen dönüyor bu net....son gelen kaplar çok iyi kaplardı ama hissede etkisi olmadı....kapalı kapılar arkasında birşeyler olduğu çok net....hisse aylardır sürünüyor bu borsanın doğasına aykırı ama bilmediğimiz birşeyler olunca malesef böyle oluyor....

7.  Alıntı Originally Posted by XTrader+ Yazıyı Oku
    illa ki olumlu etkisi olur ama ne derece olur tahmin etmek zor....hissemizde bilmediğimiz bir dümen dönüyor bu net....son gelen kaplar çok iyi kaplardı ama hissede etkisi olmadı....kapalı kapılar arkasında birşeyler olduğu çok net....hisse aylardır sürünüyor bu borsanın doğasına aykırı ama bilmediğimiz birşeyler olunca malesef böyle oluyor....
    Doğan karelde olduğu sürece karelden hiç birşey olmaz yada adam gibi yatırımcıyı çarpmadan yönetmesi lazım tahtada oynamayı bırakacak

8.  Alıntı Originally Posted by XTrader+ Yazıyı Oku
    illa ki olumlu etkisi olur ama ne derece olur tahmin etmek zor....hissemizde bilmediğimiz bir dümen dönüyor bu net....son gelen kaplar çok iyi kaplardı ama hissede etkisi olmadı....kapalı kapılar arkasında birşeyler olduğu çok net....hisse aylardır sürünüyor bu borsanın doğasına aykırı ama bilmediğimiz birşeyler olunca malesef böyle oluyor....
    Hocam benim korkum bu milyonlarca lot satışları bu ortaklar karele ve yönetim kadrosuna güvenmiş olsaydı milyonlarca lotu satarlarmıydı…bu satışlar karelin geleceğine ve yönetimine güvenmedikler için satılıyor diye düşünüyorum…tek tesellim bu satışları 15.39 fiyattan karşılayan baba yiğitsin dohol olma ihtimali..

Sayfa 342/418 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •