Sayfa 343/690 İlkİlk ... 243293333341342343344345353393443 ... SonSon
Arama sonucu : 5518 madde; 2,737 - 2,744 arası.

Konu: ESEMS - Esem Spor Giyim Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. 20.000 lot bende var lazım olursa arkadaşlar, gidecek olursanız gelmeye çalışırım g.k ya İstanbuldayım

2.  Alıntı Originally Posted by ramle53 Yazıyı Oku
    20.000 lot bende var lazım olursa arkadaşlar, gidecek olursanız gelmeye çalışırım g.k ya istanbuldayım
    arkadaşlar 1 lot dahi önemli bizim için şayet sn legenda nın dediği gibi % 5 i bulup bir şeyler yapabilme gücümüz var ise yapalım..

Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    %5'i 665.000 lot yapmıyor mu? Buluruz diye düşünüyorum..eskiler olarak silkelensek çıkartamaz mıyız...
    Evet, 665 bin.çıkar diye düşünüyorum ben de..
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

4. o rakamı rahat buluruz diye düşünüyorum, venedik+batık+legenda1903+ben + diğer arkadaşlarla toplanır ki şuan ki değeri 350.000 tl yapıyo %5 bulunur bence..

Sn batık ve Sn legenda Genel kurula gidelim mi? Ne dersiniz?
    Benim katılmam pek sağlıklı olmaz diye düşünüyorum.Kendimi tutamayacağımdan eminim...o yüzden sakat olur...Ama isteyen arkadaşa vekaletimi veririm...
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

arkadaşlar 1 lot dahi önemli bizim için şayet sn legenda nın dediği gibi % 5 i bulup bir şeyler yapabilme gücümüz var ise yapalım..
    Akşamda sormuştum..bir yaptırımımız olur mu diye...pek sanmıyorum..ha oy hakkımız olabilir ama,son sözü kim söyler,kimin sözü geçer...Ha bu işler bir % 5 e, % 10 a bakıyorsa eğer.yazıklar olsun bizlere...kaçç yıldır uyuduğumuz için...Geçenler de de burada bahsi geçti 9 Şubatta ANELT tenin toplantısı var...Yusuf Yıldız öncülüğünde k.y. birlik oldular ve veya olma derdindeler.o günü merakla bekliyorum..onları da patronları,aynı bizim patron gibi öpmüş..onların daha taze ama,belki bir yaptırımları olabilir...bizim yara kabuk bağladı diye düşünüyorum...zamanında elektropakı almasını iptal ettirebilseydik bunlar başımıza gelmezdiii...Ben böyle düşünüyorum....Allah yardımcımız olsun....Ben size elimden gelen desteği vermeye hazırım....
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

Yazmakta sakınca görmüyorum, patron da umrumda değil..%1 de bende var...Gerekirse M.Ö ile birlikte hareket edelim.. durumunun bizden farklı olduğunu sanmıyorum.. tek farkı lot sayısı ve bu da hesap sormak için aslında tek başına yeterli.. bu kez patrona yokuş yapar diyendüşünüyorum..elektronik ortamda katılacaktım aslında ama fiziki olarak da katılabiliriz ...
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

8. Sn legenda , M.Ö hiç bir zaman bize ihtiyaç duymadı. Şayet duysaydı gereken desteği veriridik. Sizin benim gibi eski olanların hatırı sayılır lotları var. M.Ö hepimizi toplayıp daha güçlü durabilirdi. Fakat sanırım o da CENGO'nun tuzağına düştü. Sn batık haklı bir konuda bunca yıl böyle seyredip durduk olanları..

Sayfa 343/690 İlkİlk ... 243293333341342343344345353393443 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •