Sayfa 343/652 İlkİlk ... 243293333341342343344345353393443 ... SonSon
Arama sonucu : 5214 madde; 2,737 - 2,744 arası.

Konu: GENTS - Gentaş Dekoratif Yüzeyler San. ve Tic. A.Ş.

1. bu arada endeks kötü olmasına rağmen gentaş ısrar ile güçlü duruyor...adete ben bilançomu bekliyorum diyor...bakalım hayırlısı ile ne olur ?? sermayemin diğer yarısı ile şu anda bu hissede sabit kalmak istiyorum...bu hissenin bilançosuna güveniyorum...umarım yüzümüzü kara çıkarmaz...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Benim kar tahmini 55 milyon TL...
    Hesabım basit GecenYılx2

ironi = inori
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

3. Benimde 100milyon hesabım basit 6-7 yıldır yerinde sayıyor lanet olasacı

Sent from my iPhone using hisse.net

4. Bu arada 30-35 grlsin öpüp başınıza koyun bu sahtekarlar sonçeyrekte zarar bile çıkartır

Sent from my iPhone using hisse.net

5. Derinlik paylaşalım.

Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Arkadaşlar,
    Beklentiyi yüksek tutmayın son çeyrek için.
    Zaten harika bir 3. çeyrek geldi. Tüm çeyrekler böyle gelse, hisse bambaşka bir fiyatta olur zaten.
    yukarıda bir arkadaşın dediği gibi 33-35 gayet iyi performans. Fazlası gelirse yukarı ivme artar.
    Diğer yandan çok başarılı son çeyrek sonuçları olsaydı , bence mutlaka kokusu çıkar , birileri düzenli olarak pozisyon alırdı.
    Hisse kendi dünyasında hareket ediyor.
    Beklentiyi yüksek tutmanın buradaki kimseye faydası yok, sonra beklenti altında geldi bizi şaşırttı deyip, negatif havaya bürünmenin hiç gereği yok.
    Bu şirket 50 mln USD değeri olan ve elbet bir gün orta ve uzun vade de (100 mln USD) hak ettiği değere çıkacağını bu forumdaki çoğumuz tahmin ediyoruz.
    ne zaman olacak? Bazan hızlı bazan yavaş ama hiç bir yatırımcı zamanlamayı tam tutturamaz. Kimi erken çıkar bekleyemez, kimi uzun yıllardır bekler, kimi de bana % 10 yeter der kaçar. Bu iş böyle, tüm yatırımcılar aynı güdü ve davranışla hareket etseydi piyasalar zaten hep tek yönde olurdu.
    Sabretmek ve beklemek en doğru çözüm. Yeter ki şirketinize güvenin. Ama güven yoksa o zaman zaten hedef koymamak lazım.

7. sayın Keko geçen yıl ki darbe teşebbüsünden kaynaklı, kötü bir bir son çeyrekti. İtalya daki firmayı hiç bilmiyorum. başlarına bela aldılar gibi geliyor bana. selamlar.

8.  Alıntı Originally Posted by FERİKÖY Yazıyı Oku
    sayın Keko geçen yıl ki darbe teşebbüsünden kaynaklı, kötü bir bir son çeyrekti. İtalya daki firmayı hiç bilmiyorum. başlarına bela aldılar gibi geliyor bana. selamlar.
    italyadaki iştiraki sırf bilançodaki karları kaçırmak için kullanmıyor iseler iyidir...yani işin içinde kötü niyet yoksa sıkıntı olmaz...ama illa ki karı kaçıracam derse o zaman bir şey yapamayız...eninde sonunda istediğini yapabilir...hırsız evin içindeyse hırsıza karşı hiç bir önlem alınamaz...

patron dürüst oldukça eninde sonunda karı da zararı da patrona oluyor...mesela sasanın patronu sabancıdan sasayı aldığında , sasa zarar eden bir şirketti...ama daha sonra patron o şirketi aldı çok güzel müdahaleler ile şirketi çok büyük karlara çıkardı...hisse o karlar sayesinde 1 lerden 13 leri gördü...bu başarılı performans ile de türkiyenin sayılı zengin iş adamları arasına girdi...en son da hükümetten milyar tl lere varan teşvik almak için sıraya girmişti...

benzer başarı da kront şirketi gösterdi...zarar eden şirketi kara geçirdiler ...1 lerden hisse 20 leri gördü...şirket şu anda amerikada ve türkiyede bir çok yazılım üretip satıyor...

yatırımcısını memnun eden patron karşılığını fazlası ile eninde sonunda alıyor...hem kendisi hem de yatırımcısı kazanıyor....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 343/652 İlkİlk ... 243293333341342343344345353393443 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •