Sayfa 343/930 İlkİlk ... 243293333341342343344345353393443843 ... SonSon
Arama sonucu : 7440 madde; 2,737 - 2,744 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    işfin müthiş kar yapmış , bizimkinin elinde işfin vardı sanırım ama ortak olarak işfin ortak statüsünde yer almıyor heralde yani ancak elindeki işfinlerden kar yapar. eger elinde işfin varsa tabi.
    işfin deki hareket spekülatifdir. açıkladığı kar bu fiyatları kesinlikle karşılamıyor. Uzak durmakta fayda var.

2.  Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    işfin deki hareket spekülatifdir. açıkladığı kar bu fiyatları kesinlikle karşılamıyor. Uzak durmakta fayda var.
    zaten bu seviyelerden işfine girilmez,çıkacagını bisen bile girilmez heleki toplu hiç girilmez açığa satış var kâğıtta.ben sadece iş yata yararı ne olur diye düşünmüştüm.eger işyatın elinde işfin varsa kar etmiş olmalı işfinden yoksa işfin ortak değil gelen kar bize yansımza yani.

Eyyyyy spek Hadi sure hisseyi isgyo ile esitle söz bunu satıp oraya gidecem söz 😉

Üzülme tamam sende gel benimle,,😁

merhaba herkese,

bu forumda ve borsada çok çok yeniyim ve çömezim. sizin gibi ustalardan öğrenmeye çalışıyorum. işyat biriktirmeye başladım. işyat tarzı uzun vade yatırım yapılabilecek ve temettü garantisi olan başka bir hisse tavsiye eder misiniz. yoksa işyat bu konuda tek midir?

ayrıca 0.79-0.80 bekliyorum diyenler vardı bakıyorum hisse 0.84-0.85 aralığında dolaşmaya başladı. yüklü alım için önerdiğiniz bir aralık var mı?

Cevap verenlere şimdiden teşekkürlerimi sunarım.

Sanayii şirketleri al.bu sıradan faiz veriyor yeni isen yaşın da gencse paranda küçükse burda para birikmez. Büyük para da olabilir.ne öneririm dersen hiç birşey.uzun vadeli düşünüyorsan once parayı biriktir.taaki ülkede yada dünyada kiriz çıkana kadar.kiriz hükümeti kesin götürür.hukumet gidene kadar aylık faiz de bekle.sonra Ereğli.arcelik.tupras.aselsan gibi hisselere gir.uzun vadeli bekle.bu yazıyı da tutacagin günlüğün İlk sayfasına kopyala.

Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    Sanayii şirketleri al.bu sıradan faiz veriyor yeni isen yaşın da gencse paranda küçükse burda para birikmez. Büyük para da olabilir.ne öneririm dersen hiç birşey.uzun vadeli düşünüyorsan once parayı biriktir.taaki ülkede yada dünyada kiriz çıkana kadar.kiriz hükümeti kesin götürür.hukumet gidene kadar aylık faiz de bekle.sonra Ereğli.arcelik.tupras.aselsan gibi hisselere gir.uzun vadeli bekle.bu yazıyı da tutacagin günlüğün İlk sayfasına kopyala.
    cevabınız için çok teşekkür ederim. ISYAT'ı temettü verimliliği için düşünüyorum amacım temettü ile hisse sayısını uzun vadede arttırabilmek. Hisse maalesef prim yapmıyor bu bir handikap ama ASELSAN vb. hisseler de bence çok kırılgan 52 Hafta aralığında bu değerleri görmüş: 19,78 - 47,26 ve şimdi ise 26.80. Hisse başı 2 kuruş temettü vermiş. uzun vadede sürekli dipten almam ve köşeye atmam, prim yapması için de dua etmem gerekiyor. çünkü temettüsü ile hisse arttırma şansı sıfır. benim sorum aslında ISYAT gibi yüksek temettü oranı olan ve uzun vadeli yatırıma uygun bir hisse olup olmadığını merak etmiştim.

Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    Borsada yeniyim ,çömezim temettü veren uzun vadeli güvenilir şirket arıyorum diyen biri için tek adres burası.Trade işini boşverin o işten yılların temel analizcileri,grafikçileri dayak yiyebiliyor.Siz her koşulda kar olsun az olsun benim olsun diyorsanız her seviyeden bu kağıt uygun.Ama madem borsaya girdik aylık yüzde 1 yüzde 2 kazanç beni sıkar diyorsanız heyecanlı hisseler var tabi borsada ,forumda topiklerine girip bakarak onlarda da şansınızı denyebilirsiniz.Ama bakın yatırım yaparsınız demiyorum şansınızı denersiniz.Anladınız siz onu)))))))))))Bol kazançlar.

Sayfa 343/930 İlkİlk ... 243293333341342343344345353393443843 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •