Arkadaşlar iş bankasının İş portföy yabancı hisse senedi fonu 0,93 getirmiş 04.09 tarih geçerli fiyatı. Bu sanırım TMG fon. Bugün malum S&P ve Dow -3 lere yakın kapanış yaptı. Bu fonun %80 civarı hissesi S&P işlem görüyor. Dolayısıyla yarın YAY ve AFT için bayağı eksi bekliyoruz. Ama artı gelme ihtimali olabilir mi sorusu aklıma geldi. Bu arada iş bankasının beş tane serbest fonu var. Yılbaşından itibaren getirileri biri %21 getirmiş, biri %6, biri -2, bir diğeri -1 ve biri -5 getirmiş. Ondalık hanelerini almadım.
Aft fon fiyatında bir hata mi var , tefasta.
zborsa dan abd tahvili alınabiliyor mu ve istediğim zaman satılıyor mu kar ediliyor mu satınca
RMX1851 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Param yok kafam rahat
AFT'nin + getirme ihtimali yok. Zaten 20 tane hisse var o fonda hepsi de Nasd** teknoloji. Apple MS Google falan işte. Bunlardan %5'ten daha az düşen olmadı dün. 9 hafta oldu ben AFT alalı %30 getirisi var şuana kadar. Merak ediyorum kaça düşecek bakalım bugün getiriYAY da Nasd** teknoloji ağırlıklı ama sadece baş şirketler değil biraz daha yayılmış vaziyette. Diğer şirketlerde var içinde. Ben en sert düşüşü AFT'de sonra IPJ ve YAY en az düşüşü de AFA'da bekliyorum. Bakalım nasıl olacak 2 saat sonra göreceğiz.
Yer İmleri