Sayfa 343/1002 İlkİlk ... 243293333341342343344345353393443843 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,737 - 2,744 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by Camit Yazıyı Oku
    Beyan esas olup, para piyasası araçlarında min 1m tl olmalıdır. Benim anladığım, yastik altı, vadesiz/vadeli olmuyor.
    En az 1 milyon TL tutarında Türk ve/veya yabancı para ve sermaye piyasası aracına sahip olan gerçek ve tüzel kişiler

nitelikli yatırımcıdır.

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    En az 1 milyon TL tutarında Türk ve/veya yabancı para ve sermaye piyasası aracına sahip olan gerçek ve tüzel kişiler

nitelikli yatırımcıdır.
    Düzeltme için teşekkürler.

3. Arkadaşlar iş bankasının İş portföy yabancı hisse senedi fonu 0,93 getirmiş 04.09 tarih geçerli fiyatı. Bu sanırım TMG fon. Bugün malum S&P ve Dow -3 lere yakın kapanış yaptı. Bu fonun %80 civarı hissesi S&P işlem görüyor. Dolayısıyla yarın YAY ve AFT için bayağı eksi bekliyoruz. Ama artı gelme ihtimali olabilir mi sorusu aklıma geldi. Bu arada iş bankasının beş tane serbest fonu var. Yılbaşından itibaren getirileri biri %21 getirmiş, biri %6, biri -2, bir diğeri -1 ve biri -5 getirmiş. Ondalık hanelerini almadım.

4. Aft fon fiyatında bir hata mi var , tefasta.

5. Hata yok çünkü henüz fiyat yok. 10:30'dan önce açıklanmıyor.
     Alıntı Originally Posted by hakankaran Yazıyı Oku
    Aft fon fiyatında bir hata mi var , tefasta.

6. zborsa dan abd tahvili alınabiliyor mu ve istediğim zaman satılıyor mu kar ediliyor mu satınca

RMX1851 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Param yok kafam rahat

7.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar iş bankasının İş portföy yabancı hisse senedi fonu 0,93 getirmiş 04.09 tarih geçerli fiyatı. Bu sanırım TMG fon. Bugün malum S&P ve Dow -3 lere yakın kapanış yaptı. Bu fonun %80 civarı hissesi S&P işlem görüyor. Dolayısıyla yarın YAY ve AFT için bayağı eksi bekliyoruz. Ama artı gelme ihtimali olabilir mi sorusu aklıma geldi. Bu arada iş bankasının beş tane serbest fonu var. Yılbaşından itibaren getirileri biri %21 getirmiş, biri %6, biri -2, bir diğeri -1 ve biri -5 getirmiş. Ondalık hanelerini almadım.
    Bu kadar hızlı hesaplanmış olması pek mümkün gelmedi bana 1 gün öncesinin fiyatlarını mı alıyor acaba? O zaman bugün alım girsek düşükten mi almış oluruz?

8.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar iş bankasının İş portföy yabancı hisse senedi fonu 0,93 getirmiş 04.09 tarih geçerli fiyatı. Bu sanırım TMG fon. Bugün malum S&P ve Dow -3 lere yakın kapanış yaptı. Bu fonun %80 civarı hissesi S&P işlem görüyor. Dolayısıyla yarın YAY ve AFT için bayağı eksi bekliyoruz. Ama artı gelme ihtimali olabilir mi sorusu aklıma geldi. Bu arada iş bankasının beş tane serbest fonu var. Yılbaşından itibaren getirileri biri %21 getirmiş, biri %6, biri -2, bir diğeri -1 ve biri -5 getirmiş. Ondalık hanelerini almadım.
    AFT'nin + getirme ihtimali yok. Zaten 20 tane hisse var o fonda hepsi de Nasd** teknoloji. Apple MS Google falan işte. Bunlardan %5'ten daha az düşen olmadı dün. 9 hafta oldu ben AFT alalı %30 getirisi var şuana kadar. Merak ediyorum kaça düşecek bakalım bugün getiri YAY da Nasd** teknoloji ağırlıklı ama sadece baş şirketler değil biraz daha yayılmış vaziyette. Diğer şirketlerde var içinde. Ben en sert düşüşü AFT'de sonra IPJ ve YAY en az düşüşü de AFA'da bekliyorum. Bakalım nasıl olacak 2 saat sonra göreceğiz.

Sayfa 343/1002 İlkİlk ... 243293333341342343344345353393443843 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •