Dostlar kullandiginiz ideal kaldirac nedir ? Son volatiliteden sonra revize ettiniz mi bu rakami. Bir fikri teatisi yapalim.
Bakan Nebati'nin piyasa uzmanları ile bir araya geleceğine dair haberler gerçeği yansıtmıyor ve itibar edilmemeli - Hazine kaynakları
Hazine ve Maliye Bakanlığı kaynakları, Bakan Nureddin Nebati'nin piyasa uzmanları ile bir araya geleceğine dair bazı basın yayın organlarında birtakım haberlerin yer aldığını, söz konusu haberlerin gerçeği yansıtmadığını ve itibar edilmemesi gerektiğini belirtti.
29 Eylül Perşembe günü Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından düzenlenmesi planlanan uluslararası panelin haberde bahsedilen içerikle bir ilgisi olmadığını vurgulayan kaynaklar, panele ilişkin detayların ilerleyen günlerde kamuoyu ile paylaşılacağı bilgisini verdi.
HALKB geri alım yapmış. Elle hesaplamak zor 8,5 milyon lot kadar olabilir.
Daha düzgün açıklamaları gerekirdi.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1064326
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Oyuncu hamili yakın biri....
Yoksa 5 lerden uzun süre alınmayan mal 9 kardan alınmazdı...
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Yüzüne bakılmayanlar trend oldu..
Çıktıkları yere inseler bile kapış kapış alıcı/paçal gelir..
Memento mori
BBHT'de her çıkan konuşmacı, gruplar girdi gruplar çıktı vs söylüyor, kim bu gruplar araştırılması lazım normalde.
Serbest piyasa diye bir şey olmadığı belli oldu.
İlk öğrendiğim şey örgütlü olan her zaman yalnız olana akarşı hep güçlüdür. Az olan örgütlüdür güçlüdür, çoğunluk dağınık olduğu için güçsüzdür de denir.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
3480 leri görmüşüz...demiştik...3489 gap kapanıyor.
Bugün güzel kar yazdık.
İsctr duruyor. Nerdeyse %10 üstü yaptı. Tabandan alınabilirdi.
Gap kapanacağı açık seçik belliydi. Biraz hileli bir gap kapanışı oldu zaten 1 lotla da olsa kapatacağım demiştim.
Bist100 3200 üzerinde kaldığı sürece sorun yok.
Ama 3462 (3462 kırmaz demiştik 250 puan üzerine aldı 3 gün kalamadı) puan de yaptığı yapardı bilmem. Pala efendi bilir.
Yer İmleri