Yabancı 8.2 milyon satmış, yerli yatırımcı almış.
Venus_V3_5070 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yabancı 8.2 milyon satmış, yerli yatırımcı almış.
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma,Anlatılanları iyi dinle,ama hepsini doğru sanma,Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir unutma...
Banka izni yıl bitmeden gelse bari; uzadı da uzadı !..
Banka, yatırım bankası, sermayesi fazla değil. Doğan grubunda çok büyük payı olacak bir yatırım değil gibi.
Yapacağı satın alma daha önemli bence. Dünkü yerli otomobil yatırım grubunda yer alsaydı, zorlunun yanında fotoğraf karesinde çıksaydı çok farklı olurdu. Belki yedek parça temininde payı olabilir.
Yeni yıl dohol için iyi olacak diye ümit ediyorum. Nereden nerelere geldik. Bedelsiz verirse süper olur, geçen yılki temettü kadar verse fiyata çok olumlu yansır.
Artık düzenli temettü ödeyen şirketler arasında görmek istiyoruz. Üstündeki olumsuz algı kalkar.
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma,Anlatılanları iyi dinle,ama hepsini doğru sanma,Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir unutma...
açıkcası bende net olarak anlamadım.. Others takasların diğer kısmı.. bilinen adıyla ky ler yani bizlerden bahsediyor sanırım.. elinden alınan dediğine göre, tl bazında ky ler eksilmiş görünüyor.. doğanın dışında ky elinden alınan diğer hisselere bakıyorum hepside baba hisseler.. mali bile baba olmuş vay canınabu Sn. Casaubon'un takas analizi.. kategoriyi nasıl yapıyor hangi kurumlar hangi sepette onu bilemiyorum..
The others tan kastı, yabancı...
Yabancı 8.2milyon lot satmış, iş yatırım takas oranlarındada%52den %48.38e inmişti.
alttaki videoda 2:15 dakikadan itibaren, ohters ile ilgili detaylı açıklama var Sn. Varyemez yanlış bilgilendirme olmasın lütfen..
https://youtu.be/wtb4z9IUY88
tabi burada ky nin elinden 8.2 milyon tl lik mal eksilmiş olması olumlu gibi görünebilir ama ya daha fazla mala ihtiyaçları varsa? bu değerli bir malsa, alınacak mala daha fazla baskı kurabilirler o vakit.. ben bu takas verisine grafikle birlikte baktığımda, trendi kırmadığı sürece toplayabildiği kadar toplayıp devam ederler diye düşünüyorum.. ama kafalarındaki mal sayısı ne ise artık ona yeterli gelmezse, bu trendi kırıp zamana yayabilirler.. dolayısı ile kırılmadan yorum yapmak gereksiz diye düşünüyorum..
Yer İmleri