Sayfa 344/931 İlkİlk ... 244294334342343344345346354394444844 ... SonSon
Arama sonucu : 7445 madde; 2,745 - 2,752 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

Esramarka güzel kardeşim beni yanlış anladığını düşünüyorum.bugun ASELSAN al demiyorum eğer yaşın gençse bugün hiçbir hisse alma.sabit getirili mümkünse döviz bazlı eurobondlar olabilir sermaye biriktir. Kapitalist sistemin özünde kiriz var.bu kiriz çıktığında ASELSAN al. Eğer bu dediğimi 2008 kirizinde yapmış olsan 100 kat pirim yapacaktı alacağın ASELSAN.

Yok eğer illaha balıklama dalayım başa gelen çekilir diyorsan aradığın hisseler isyat,crdfa,isgyo, ısgsy, vakfın, Mardin çimento, bunları incelettir.

3.  Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    Sanayii şirketleri al.bu sıradan faiz veriyor yeni isen yaşın da gencse paranda küçükse burda para birikmez. Büyük para da olabilir.ne öneririm dersen hiç birşey.uzun vadeli düşünüyorsan once parayı biriktir.taaki ülkede yada dünyada kiriz çıkana kadar.kiriz hükümeti kesin götürür.hukumet gidene kadar aylık faiz de bekle.sonra Ereğli.arcelik.tupras.aselsan gibi hisselere gir.uzun vadeli bekle.bu yazıyı da tutacagin günlüğün İlk sayfasına kopyala.
    ben de bir tek ben bu şekilde düşünüyorum sanıyordum ki boran bey'le tamamen aynı fikirde olmak şüphelerimi azalttı

Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    ben de bir tek ben bu şekilde düşünüyorum sanıyordum ki boran bey'le tamamen aynı fikirde olmak şüphelerimi azalttı
    şu var ki biz bu fikri doğru olmasına rağmen uygulayamiyoruz borsa dışında geçen hergün zulüm olup yağıyor.bu nedenle endeksin yönü ile neşe ve hüznünüz artıp azalıyor.bagimlilik.ben kumar bağımlılığı olarak görüyorum.hep bu son diye diye geçti 20 yıl.tedavi şart. Yapabildiğim 20 yıl sonra ancak temettü veren sağlam hisse almak.yaş ilerleyip çoluk çocuğun rızkını düşününce mecburen böyle oluyor.birde mevcut olanı korumak isteği.

Eski hırsım olsa royalden başka halı tanimam.ama hisse gözaltında işlem görüyor.bir küçük ihtimalde olsa kapıya kilit vurmak bu bile korkutuyor. nekadar korkak oldum böyle.

Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    Eski hırsım olsa royalden başka halı tanimam.ama hisse gözaltında işlem görüyor.bir küçük ihtimalde olsa kapıya kilit vurmak bu bile korkutuyor. nekadar korkak oldum böyle.
    Tıpta uyuşturucu bağımlıları için bir alt seviyede uyuşturucu verilir.Krizler hafif atlatılsın neticede tıbben karda olunsun diye ))))))) Ben de işyatı böyle görüyorum ,light borsa,elektronik sigara ,alkolsüz bira gibi bişi bu kağıt.Madem kopamıyoruz en zararsızını alalım diye düşünülebilir.Ha yapabildik mi gene yapamadık, temettü ve elimizdeki olan nakitle ,güneş sigortaya daldık külliyen zarar ))))))E yapacak bir şey yok seviyoruz bu oynu.

7. bugün ilk çeyrek gelmesi gerekmiyormu bakalım ne yazacak ? satış geldiğine göre iyi gelmeyecek mi acaba ,iyi bir kar gelse içerden alıma geçilirdi diye düşünüyorum .

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Tıpta uyuşturucu bağımlıları için bir alt seviyede uyuşturucu verilir.Krizler hafif atlatılsın neticede tıbben karda olunsun diye ))))))) Ben de işyatı böyle görüyorum ,light borsa,elektronik sigara ,alkolsüz bira gibi bişi bu kağıt.Madem kopamıyoruz en zararsızını alalım diye düşünülebilir.Ha yapabildik mi gene yapamadık, temettü ve elimizdeki olan nakitle ,güneş sigortaya daldık külliyen zarar ))))))E yapacak bir şey yok seviyoruz bu oynu.
    Aynen öyle.alt dozda tedavi.light borsa 🤗

Sayfa 344/931 İlkİlk ... 244294334342343344345346354394444844 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •