Geçen parkta otururken salıncakta sallanan yavru annesine ''Anne babam bir daire satıp ferrari alacaktı ne oldu aldımı?'' diye sordu ben duymamış gibi yaptım kalktım yürüdüm. İstanbulda Ataşehirden dudullu ya doğru gidin görün yol boyu 40 ar 50 şer katlı binalar hala yükselmeye devam ediyor.Öyle böyle değil yüzlerce bina!..Türkiyedeki vatandaşım 16 yıldır iki tl lik taşa tuğlaya ederinden daha fazla bavul dolusu para verirken konut ve inşaat sektörü adı altında haklı veya ister istemez haksız döviz bazında bile korkunç güzel kazançlar sağlandı arkasından doğal olarak diğer sektörleri taşıdı.Arz talep durulmalar şişmeler patlamalar olacak tabiki sen 16 yıldır dövizi beğenmeyip almadın taş tuğlayı seçtin e artık ihtiyacın kalmamış taşa tuğlaya cebime birazda para koyayım dersen az orada duracaksın.Salıncakta sallanan yavru bile herşeyin farkındayken!.
Bir daire milyon dolar olmuş ülkemde 1 daire fiyatı ile ferrari alıyor vatandaşım!....
Ben genellikle gerçek hayatımda da sanalda da mesajlarımı çocukça atıyorum bunun böyle olmasından da çok mutluyum ruhumu korumuş olduğuma inanıyorum.Ayrıca kimseye kolay kolay kinaye yoluyla da olsa laf atıp sataşmam atan olursada edebiyat hocamın verdiği ders kadar cevabını veririm.
Bizans ''Türkiye Türklere bırakılmayacak kadar değerlidir'' der.
Aslında Türkiye Doğu blokuyla avrupa arasında bir tampon görevlisidir.
Avrupa dar bir bölgedir fazla geniş değil ve hallerindende memnunlar...
Son düzenleme : besonderes; 26-05-2018 saat: 15:30.
TAŞIDIĞIN ŞEYİN AĞIRLIĞINI BİLECEKSİN!..
Yer İmleri